SBS TÜRKİYE 1.’Sİ 4 BİLFENLİ

SBS 2013 sonuçlarına göre Türkiye’deki 16 birincinin 7’si İstanbul’da 4’ü Bilfen’de!

TURİZMİN SESİ

2013 SBS Türkiye’ye Bilfen Okulları öğrencileri damgasını vurdu. Bilfen Çamlıca İlköğretim Okulundan 4 öğrenci Türkiye 1.si olurken 11 öğrencisiyle ‘tam puan alan en fazla öğrenci’ rekorunu bu yıl da kimseye kaptırmayan Bilfen, başarısını perçinledi. İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre Bilfen Çamlıca İlköğretim Okulu öğrencileri Arda Tibet Kaya, Ayşe Esin Gezer, Bora Demiral ve Gökhan Yavuz Bayram Türkiye birincisi oldu. SBS’de soruların tamamını doğru yanıtlayan 69,7 ve 8. sınıfta okul puanları 100 olan öğrenciler şampiyon olarak Türkiye’de en fazla 1. çıkaran okul unvanını da Bilfen’e kazandırmış oldular. Ayrıca Bilfen Ataşehir İlköğretim Okulundan 8.sınıf öğrencisi Ege Başyiğit, Batu Helvacıoğlu, Bilfen Bahçeşehir İlköğretim Okulundan Aylin Dilan Demiralp, Yusuf Kızılkaya, Ahmet Kadri Türker, Bilfen Çamlıca İlköğretim Okulundan da Alp Tartıcı ve Mert Us 2013 SBS’den tam puan aldı. Tam puan alan 11 öğrencisiyle Bilfen, ‘tam puan alan en fazla öğrenci’ rekorunu bu yıl da kimseye kaptırmadı.
 
SBS 2013 sonuçlarına göre Türkiye’deki 16 birincinin 7’si İstanbul’da 4’ü Bilfen’de!
1 milyon 127 bin öğrencinin girdiği sınavda Bilfen İlköğretim Okullarından 11 öğrencinin SBS’de soruların tamamını yaptığına dikkat çeken Bilfen İlköğretim Okulları Koordinatörü Nurşen Kayatürk, “Bilfen Okulları 2011 yılında 35, 2012’de 39 ve 2013’de 11 öğrencisinin tam puan almasıyla, bu rekorunu bu yılda kimseye kaptırmadı. Ayrıca Bilfen Okullarından sınava giren 594 öğrencinin 100 soru üzerinden okullarına göre net ortalamaları 88 ile 90 arasında değişirken bu alanda da büyük bir başarıya imza attı.  2013 SBS sonuçlarına göre Türkiye’deki 16 birincinin 7’sinin İstanbul’da, 4’ünün de Bilfen Okullarında olduğunu vurgulayan ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Kayatürk “Öğrencilerimiz bu başarıya okulda aldıkları eğitimin kalitesi ve düzenli ders takibiyle ulaştılar” dedi. 
 
Dersi derste dinlediler başarıya ulaştılar…
Bilfen Çamlıca İlköğretim Okulunda gerçekleşen ödül töreninde Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin’de hazır bulundu. Törende söz alan, Türkiye 1’leri Arda Tibet Kaya, Ayşe Esin Gezer, Bora Demiral ve Gökhan Yavuz Bayram sınava dersi dinleyerek hazırlandıklarını belirtirken sınav stresiyle baş etmek için de rehber öğretmenleri öncülüğünde yaptıkları nefes egzersizlerinin faydalı olduğunu belirttiler.