SAYD’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Recep M. YAVUZ'un , işlerinin yoğunluğu dolayısıyla başkanlık görevinden ayrılması üzerine SAYD yeni Yönetim Kurulu belirlendi.

TURİZMİN SESİ


Rafi RAFİOĞLU Başkanlığa seçilirken, Sefa ALTINAY Başkan yardımcılığına, Nail R.RENKMEN Genel Sekreterliğe, Mehmet ÖZSEREN Saymanlığa seçildi. Değerli emek ve katkılarından dolayı Recep M. YAVUZ'a teşekkür edilmek üzere plaket takdim edilerek, devir teslim yapıldı.
Başkanlık görevinden ayrılan Recep Yavuz, “SAYD'ın turizm dünyasında önemli bir boşluğu doldurduğunu ve gelecek dönemlerde turizm sektörünün doğru yönlendirilmesinde çok önemli bir misyon üstleneceğine inandığını” belirtti.

Yeni Başkan Rafi Rafioğlu “Kısa bir süre içinde SAYD'ın hakkettiği yere gelmesinde büyük emeği olan eski yönetim kurulu bşk. Recep Yavuz'un fiilen ayrılmakla birlikte, SAYD içinde destek ve katkılarını sürdüreceğini ve bundan sonraki süreçte yeni yönetim kurulu ile birlikte aynı hız ve istekle çalışmalarına devam edeceğini” bildirdi. 2007 yılında Seyahat Acentaları Yöneticilerinin bir araya gelerek kurduğu SAYD (Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği), özellikle turizmin geniş kitlelere yayılması konusunda hayata geçirdiği projelerle turizm dünyasında ses getirmiş ve Antalya halkının takdirini kazanmıştır.