Sarayda kahve keyfi

Topkapı Sarayı Müzesi ve Ayasofya Müzesi biletlerini Biletix’in ‘hızlı bilet’ uygulaması ile alanlar, ziyaretleri sırasında Müze’nin Kahvesi’ne uğruyor, Türk kahvesi keyfini Tarihi Yarımada’da yaşıyor

TURİZMİN SESİ

Dünyanın en büyük müze mağazası zinciri BKG, Türkiye’nin eğlence sektöründe lider biletleme firması Biletix ile yaptığı işbirliği sayesinde yerli ve yabancı turistlere Türk misafirperverliğini yaşatıyor. Biletix’in ‘hızlı bilet’ uygulamasından müze biletlerini alanlar, ziyaretleri sırasında Müze’nin Kahvesi’nde ikram edilen Türk kahvesiyle kahve keyfini Tarihi Yarımada’nın mistik ambiyansıyla yaşıyor. 
 
BKG ve Biletix ilk olarak Topkapı Sarayı Müzesi ve Ayasofya Müzesi’nde misafirlerini ağırlıyor. Proje kapsamında yerli ve yabancı tüm misafirlere somut olmayan kültürel mirasımız Türk Kahvesi ikram edilerek, Türk mutfağının bu eşsiz lezzeti tüm dünya ile buluşturuluyor. 
 
Sıra beklemek yok
Hızlı bilet uygulaması ile istedikleri yerden biletlerini rahatça satın alabilen kültür tutkunları ayrıca, BKG ürünlerini www.biletix.com üzerinden ek bir ücret karşılığında satın alabiliyorlar. Üstelik Biletix üzerinden alım yapan tarihseverlere, Müze Mağazaları’na geldiğinde sıra beklemeden ürünleri teslim ediliyor. 
 
Bilintur Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Hallik iş birliğine ilişkin yaptığı açıklamada; “Biletix gibi Türkiye’nin en çok takip edilen biletleme firmalarından biri ile bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Hayata geçirdiğimiz iş birliğimiz ile tarihi ve kültürel değerlerimizi, yalnızca yurtiçinde değil yurtdışından ziyaretçilerle de buluşturmamıza olanak sağlayan bu sistem ile turistlere, Türk kahvesi geleneğini anlatmayı ve keyif alacakları farklı bir deneyim yaşatmayı arzuluyoruz” dedi.
 
 
İş birliği hakkında bir açıklama yapan Biletix Genel Müdürü Kemal Erdine; “15 yıl önce geliştirdiğimiz teknoloji ile Türkiye’nin eğlenceye giriş noktası olarak çıktığımız yolda ilerlerken, kültür ve sanatın gelişimine katkıda bulunmayı, ülkemizin kültürel değerlerinin tanıtımında aktif rol oynamayı misyon edindik. Bu misyonumuz çerçevesinde; sadece eğlenceye değil, kültür ve sanata da erişimi kolaylaştırmak için yeni ürünler geliştirerek, yeni işbirliklerine imza atmaya devam ediyoruz. BKG ile başlattığımız bu ortak çalışma ile kültürümüzün tanıtımına aracı olmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.