ŞAPKALI KADIN SİZİ BEKLİYOR

Mohini Çocuk Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki Şapkalı Kadın, anne babalar ile çocukların farklı beklentilerine aynı anda karşılık veriyor.

TURİZMİN SESİ
İstanbul'daki ebeveynlerin en büyük problemidir, çocuklarıyla birlikte gidebilecekleri, hem kendilerinin hem çocuklarının damak tadına hitap edebilen, yemek yerken çocuklarının da keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekan bulabilmek… Mohini Çocuk Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki Şapkalı Kadın, anne babalar ile çocukların farklı beklentilerine aynı anda karşılık veriyor.

Şapkalı Kadın her yaş grubundan konukları için tüm detayların ayrı ayrı düşünüldüğü mekanında, küçüklere eğlenceli dakikalar yaşatırken, ebeveynlerin lezzetli bir yemek eşliğinde kendilerine vakit ayırabilmelerine olanak sağlıyor.

Şapkalı Kadın'ın çocuklar için tasarlanan oyun alanı, neşeli sunumlarıyla dikkat çeken özel mönüleri ve sürpriz hediyeleri miniklere kendilerine ait bir mekanda bulunmanın keyfini yaşatıyor. Anne ve babalar ise zarif dekorasyonuyla ev hissi veren mekanın zengin mönü seçenekleri ile çocuklarıyla birlikte yemek yiyebilmenin tadını çıkarıyorlar.

Şapkalı Kadın'ın hünerlerinin sergilendiği Akdeniz'in her iki yakasındaki ülke mutfaklarından izler taşıyan mönüsünde hafif, sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunuluyor.

Özellikle pizza konusunda çok iddialı olan Şapkalı Kadın'ın mönüsünde her zevke uygun pizza çeşitleri dikkat çekiyor. Mekanın açık bölümündeki özel fırında pişirilen pizzanın hazırlanışını konuklar da izleme fırsatı bulabiliyorlar. Gramajı ve ekmeğiyle benzerlerinden ayrılan hamburger, sıcak sandviç, makarna ve salatalar ile zenginleştirilen mönüde çocuklar için ise afacan köfte, ballı çıtırlı nugget, çizgi film karakterli makarnalar, muhallebiler gibi seçenekler yer alıyor.

Şapkalı Kadın, fırınından çıkan tazecik çörek, kurabiye, poğaça ve ekmekler ile anne sıcaklığındaki lezzetleri konuklarına sunarken, mekan, özel talepler doğrultusunda hazırlanan pastalar eşliğinde doğum günü kutlamalarına da ev sahipliği yapabiliyor.

Şapkalı Kadın'ın içerisinde kendilerine ya da sevdiklerine küçük armağanlar vermekten hoşlananların seveceği bir sürpriz de var. Mekandaki mini butik bölümünde yüzde yüz doğal zeytinyağlı sabunlar, sandık işi denilen kenarları tamamen el emeğiyle işlenen havlular ve banyo keseleri yer alıyor. Şapkalı Kadın, hem ebeveynler hem de çocuklar için sürprizli, ev tadında, sıcacık bir alternatif sunuyor.

Şapkalı Kadın
Tanburi Ali Efendi Sok.
Mohini Çocuk Alışveriş ve Eğlence Merkezi
K:2 / 216 Etiler
Tel: 0212 352 1009
www.sapkalikadin.com