Sahne Blue’de Nazar Şoku

17 Ocak Cumartesi Gecesi Seçkin Konukların Katıldığı Görkemli Gala Gecesinde Sahne Alan Sanatçılar Nazar Şoku Yaşadı

TURİZMİN SESİ-FİLİZ ŞİMŞEK

Sahne Blue’da Armağan Yenice ve Arzu Kırali’nin  sahne aldığı Gala gecesinde  konuklar arasında, 8. Türkiye Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi First Lady Semra Özal’da vardı. Seçkin davetlileri bir araya getiren Sahne Blue talihsiz kazayla son buldu.

SAHNE BLUE'DE TALİHSİZ KAZA
Arzu Kırali’nin sahneden inerken First Lady Semra Özal'ın masasının önünde ayağının kaymasıyla sağ omuzunun üzerine düşmesinden dolayı kolunun kırılması tüm sevenlerini üzdü. Sahne önünde talihsiz kaza geçiren Arzu Kırali bir ara baygınlık geçirdi. 112 Acil servis  ambulansı çağırdılar hastaneye kaldırdılar. Sağ omuza alçıya alınan Arzu Kırali şimdi evinde dinlenmeye çekildi. 
 
 
BİR ŞOK DA ARAMAĞAN YENİCE'YE
Türk Sanat Müziği ve fantezi eserler seslendiren sevilen yorumcu Armağan Yenice sahne’de bir şok da o yaşadı. Sahnede klasikleşmiş suyu ve bardağı proğram boyunca hep önünde olur. Nazarlara gelen bardağının patlamasıyla tüm sevenlerine bu nazar da başka bir şey değil dedirtti.

 

 
ARZU KIRALİ SEVDİKLERİNE SESLENDİ
Arzu Kırali Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook’tan yaptığı açıklamayla, Arkadaşlarım  muhteşem bir gecenin ardından  talihsiz bir düşme olayı yaşadım ve düşmekle kırık şoku yaşadım.Bir an baygınlık yaşadım 112 ile hastaneye götürüldüm  ama bir an önce iyileşip sizlerle birlikte olacağım.Benim bu gece galada kolum kırıldı yeter ki kalpler kırılmasın diyen Arzu Kırali ve her an kalbimdesiniz sevgimdesiniz dedi. 
 
 
 
Turizmin Sesi ekibi olarak insan canlısı ve herkes tarafından çok sevilen Arzu Kırali’ye acil şifalar diliyoruz.