Sağlıklı yaz lezzetleri Dardenia’da

Balık tutkunlarına farklı lezzet deneyimleri sunan Dardenia, yaz aylarında formunu korumak ve sağlıklı beslenmek isteyenlere birbirinden hafif ve sağlıklı lezzetler sunuyor

TURİZMİN SESİ

Çavdar ekmeğiyle hazırlanan levrek balık ekmek ve light tortilla’ya sarılı somon wrap menüleri, yaz aylarında hafif ve az yağlı yiyecekleri tercih eden balık tutkunları için ideal. Light Dardanel Ton Balıklı Salata ile diyetler ziyafete dönüşecek, sushi’nin en hafif hali olan pirinçsiz Fresh Fitness Roll sağlıktan ödün vermeden farklı lezzetler arayanların kalbini fethedecek.
 
 
Yenilikçi ve dayanılmaz lezzetleriyle balık tutkunlarının uğrak adresi olan Dardenia, enfes balık lezzetini en sağlıklı haliyle sunan menüleriyle yaz aylarında hafiflemek isteyen balık severlerin kalplerini fethediyor. Çavdar ekmeğiyle hazırlanan ve mini salatayla servis edilen levrek balık ekmek ya da light tortilla’ya sarılı somon wrap menüleriyle yaz aylarında hafif ve az yağlı yiyecekleri tercih eden balık tutkunları, sağlıklı beslenmeden ödün vermeden lezzetin keyfini yaşayacaklar. 
 
Sağlıklı balık lezzetiyle Akdeniz yeşilliklerini buluşturan Dardenia menüsündeki salata çeşitlerinin en hafifi olan Light Dardanel Ton Balıklı Salata sayesinde diyetler ziyafete dönüşüyor. Yerli mini kalamarlarla hazırlanan, teppanyaki ızgarada pişirilen, tamamen katkısız ve saf bir lezzet olan Babakale Kalamar Izgara da, yanında patates kızartması ya da salatayla hem hafif hem çok lezzetli bir seçenek. Yaza özel çok hafif bir tatlı olan Çanakkale’nin ünlü ballı bademli dondurması ile, sağlık dolu balık ziyafeti tatlı bir sonla tamamlanıyor.
 
Sushi’nin en hafif hali
Dardenia Fish & Sushi restoranında ise birbirinden hafif ve sağlıklı lezzetler arasında yer alan soya fasulyesi çerezi edamame ve pirinç kâğıdına sarılı olan ancak pirinç içermeyen karidesli Fresh Fitness Roll, sağlıktan ödün vermeden farklı lezzetler arayanların vazgeçilmezi olmaya aday. Tüm lezzetlerini balık aşkıyla ve geleceğe verimli denizler bırakmak arzusuyla hazırlayan, ürünlerinde hiçbir katkı maddesi kullanmayan Dardenia, balık ekmek, balık çorbası, kalamar tava, midye tava, fish&chips ve tempura atıştırmalıklar gibi seçeneklerle de her damak tadına hitap ediyor.