SAĞLIK TURİZMİNDE GÖZ FARKI

İranlı 37 yaşındaki Reza Hamed, Avrupagöz Aksaray'da iLasik lazer ameliyatı ile 5.75-9.25 numaralı miyop gözlüklerinden kurtuldu

TURİZMİN SESİ


İstanbul'da iş seyahati nedeniyle gelen ve ticaret yaptığı arkadaşlarının önerisi ile Avrupagöz'ün Aksaray şubesine başvuran Ekber Hamed, 4 yaşından bu yana gözlük kullandığını söyledi.Başhekim Op. Dr. Said Edipsoy tarafından yapılan ameliyattan sonra ilk kez net görebildiğini belirten Hamed, “İran'dan birkaç çalışma arkadaşım da Avrupagöz'de ameliyat oldu fakat gene de içimde bir tedirginlik vardı. Buradaki tüccar arkadaşlarım bu konu bana cesaret vermesi ile birlikte tedavi olmaya karar verdim.

Avrupagöz'e geldiğimde de birçok tetkiklerden geçtim. Yaptıkları muayeneler çok kapsamlı, en gelişmiş teknolojileri kullanıyorlar. Başhekim Op. Dr. Said Edipsoy'un deneyimli olduğunu İran'daki arkadaşımdan duymuştum. İleri derece göz bozukluğuna sahip olmak insanın hayatını kısıtlıyordu. Artık gözlüğe bağımlı olmadığım için çok mutluyum. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Avrupagöz'e minnet ve şükranlarımı sunarım” dedi. Edipsoy “ Yurtdışından birçok hasta geliyor ve birçoğu da tavsiye üzerine bize ulaşıyorlar. Ameliyatlarımızda en önem verdiğimiz konu doktor deneyimi yanı sıra ameliyatlarda kullanılan teknoloji, ameliyathane ve diğer malzemeler. Tüm endişeleri ortadan kaldırmak için de operasyon öncesi hastaya her türlü bilgiyi veriyoruz.” diye konuştu.