SAĞLIK TURİZMİ REHBERİ HAZIRLANIYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Türk Hava Yolları ve Sağlık Turizmi Derneğinin katkılarıyla bu yıl ikincisi hazırlanan Sağlık Turizmi Rehberi 2012 ile ilgili son eklemeler ve çalışmalar yapılmaktadır

TURİZMİN SESİ


Türkiye'de Sağlık Turizmi alanında hizmet veren kuruluşların yurtdışında tanıtımlarını amaçlayan Türkiye Sağlık Turizmi Rehberi 2012 THY (Türk Hava Yolları) tarafından tüm yurt dışı bürolarında, Cıp salonlarda toplamda 40.000 adet dağıtacak olup bu alanda Türkiye de ve Dünyada bir ilk olacaktır. Kültür ve Turizm Bakanlığının ve Sağlık Bakanlığının yurt dışındaki tüm etkinlik ve fuarlarında yer alacak olan Sağlık Turizm Rehberi 2012 çok geniş bir dağıtım ağına sahip olacaktır.

Düzenlenen 4.Uluslararası Sağlık Turizm Kongresinde demo baskısı ile dağıtılan Sağlık Turizm Rehberi 2012 büyük bir ilgi ve beğeni görmüş ve rehberde gerek reklam gerekse ücretsiz tanıtım noktasında yoğun bir talep görmüştür. Yoğun talep karşında 2012 Sağlık Turizm Rehberi 15 ARALIK 2012 tarihine kadar tanıtımlarınız için ek süre verilmiştir. Rehberde yer almak için lütfen geç kalmayın.
NOT : Daha önce rehberde yer alan kurumların gerekli olan düzeltmeleri, tarafımıza göndermelerini önemle rica ederiz.

Reklam Rezervasyon
Özkan ÜSTÜNEL
E-posta : ozkan@turkeyhealthcaretour.com
Tel : 0212 267 05 09
Gsm : 0505 233 94 48