SABRE Türkiye yeni ofisinde acenteler ile birlikte partili açılış yaptı

SABRE Türkiye yeni ofisinde projelerinden söz ederken yeni anlaşmalara da  imza attı

TURİZMİN SESİ


SABRE Türkiye Genel Müdürü Altuğ BEKDEMİR, açılış konuşmasında; “Değerli konuklar ve misafirler hepiniz hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. Havayolu şirketleri, acentalarımız, yurtdışından değerli ortaklarımız aramızdalar. Sabre, 2014 Nisan ayında açıldı. 2017 yılında ise  Ankara’da ofisimizi açtık. Arkas Turizm ile anlaşma yaptık açılışımızda Arkas’ın şaraplarını içiyorsunuz. Biz onlara ürünümüzü satamadan onlar bize satış yaptı dedi. Sabre’nin faaliyetlerinden kısaca bahsedersek eğitimler düzenliyoruz. Bir platform kurduk, buradan her türlü bilgiye online ulaşabiliyorsunuz. Şu anda 350 aktif kullanıcısı var. Bu projeyi Üniversite stajyeri gerçekleştirdi ve bu projeyle 1000 Euro ödül kazandı. 23 Kasım’da İstanbul’da Teknoloji Seminerimiz var. Booking ile anlaşma imzaladık. Rekabette 800 bin kişi öndeyiz dedi.

TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA’YI ARAMIZDA GÖRMEK İSTERDİK
SABRE Türkiye Genel Müdürü Altuğ BEKDEMİR, TÜRSAB ile ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya bu akşam bizlerle birlikte olacaktı A kanalda canlı yayına katılacağı için gelemedi. Firuz Bey başka bir sefere dedi ama biz ofisimizi açmış bulunduk dedi.

KIRMIZI CONVERSE KAMPANYASI GERÇEKLEŞTİRDİK
Teknofestte yazılımcıları destekledik. Yerel anlamda teknolojiyi öğrenip, anlatmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızda Üniversiteler ile de işbirliği yapıyoruz. Bu gün burada sizlerin önünde 4 üniversite ile anlaşma yapıyoruz.

AKADEMİK İŞBİRLİĞİ PROGRAMI İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi ve SABRE arasında işbirliği imza töreni gerçekleşti.

İmza törenine; SABRE Stephan Wippermann, SABRE Altuğ Bekdemir, Marmara Üniversitesi Derya Semiz, Okan Üniversitesi Öğr. Gör. Gülderen Arca, İstanbul Bilgi Üniversitesi Prof. M. Onur Gülbahar ve Doğramacı Bilkent Üniversitesi Dr. Eda Gürel katıldı.Akademisyenler Sabre ile işbirliğini üniversite öğrencileri için faydalı olacağına dikkat çektiler. Saha bilgisine sahip öğrenciler yetiştirecek olmaktan memnun olduklarını dile getirerek, staj imkanı ve iş olasılığının artacağını umut ettiklerini belirttiler. Bu sistemi öğrencilere öğretmekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. Sabre ile atılan bu imzanın önemi ile öğrencilerin hayatına dokunacağı ifade edildi.

SABRE - ARKAS TURİZM ARASINDA İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Arkas Turizm Genel Müdürü Mehmet Fatih SARIOĞLU, “Potansiyel müşteri olmaktan çıkmak için imzayı atalım dedim çünkü artık müşteri değilim. Bizim Sabre ile sürecimiz 1 senelik bir süreçti. En önemlisi beşeri ilişkileri geliştirmek. Böyle olunca, her şey daha kolay oluyor. İtal Tur Hande Hanım’ın ve Sabre’nin cesaretlendirmesi iyi oldu. Sabre ile yolumuza devam edeceğiz eğer Sabre’ye  geçmeyen varsa bence geçmelisiniz” dedi.

SABRE HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI
SABRE Türkiye Genel Müdürü Altuğ BEKDEMİR, Futbol Turnuvası Ekim ayında gerçekleşecek. Birazdan çekilişini gerçekleştirerek takımları belirleyeceğiz. Asya ve Avrupa grupları olacak. Turnuvaya Hazır Mısın? Takımını kur. Bu heyecana sende katıl! mottosuyla başlayan turnuvada sürpriz ödüller kazanılacak. Seyahat Acentaları, THY, Teknoloji firmaları için Avrupa ve Anadolu takımları oluşturuldu ve kura çekilişi yapıldı.

ANADOLU TAKIMI
(SABRE, Active Turizm, Türk Ekspres, ETS, Ucuzabilet, Biletbank, TÜRSAB, Enuygun) 8 Firma Anadolu takımını çekilişinde  çıktı.

AVRUPA TAKIMI
(THY, Connection tur, Viking Turizm, VISTA Turizm, TURA Turizm, Pronto Tur, YKM Turizm, Jolly Tur) Avrupa çekilişinde de çekiliş tamamlandı takımlar belli oldu.

SABRE Türkiye yeni ofisinin  açılışı merasiminde kırmızı kurdelesi hep birlikte kesildi.

Sonrasında Sabre açılış pastası kesildi.

SABRE Türkiye Genel Müdürü Altuğ BEKDEMİR,  Konuklara eğlenceniz tam gaz devam etsin bu gece Sabre  gecesi eğlencenin zevkine varın dedi. Ve Dj eşliğinde gece devam etti.