SABANCI BAHARI GÜN SAYIYOR

Bu sene üçüncüsü düzenlenen ve her sene gittiği illerde büyük bir ilgiyle karşılanan Sabancı Baharı bu sene de yola çıkmak için gün sayıyor

TURİZMİN SESİ
Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
İçeriğini gençlerin facebook.com/sabanciholding sayfasından tasarlamaya devam ettiği festivalde bu sene, son dönemlerin en popüler sanatçısı Murat Boz sahne alacak. Mayıs ayı içinde beş farklı üniversitede gerçekleşecek olan Sabancı Baharı'yla gençler, bu sene de eğlenceli bir bahar geçirecek. Tam bir festival havasında geçecek olan Sabancı Baharı 2012'de bu sene, Murat Boz'un yanı sıra Power FM'den Funky-C ve Power Türk'ten Ahmet Portakal da DJ performansı sergileyecek.

Gençler Facebook'tan Tasarlıyor
Gündüz ve gece aktiviteleri olmak üzere iki bölümden oluşacak olan Sabancı Baharı'nın içeriğini her sene olduğu gibi bu sene de gençler facebook.com/sabanciholding sayfasından belirlemeye devam ediyor. Hürriyet Kampüs ve Power Türk medya sponsorluğunda Türkiye'nin çeştli bölgelerindeki beş farklı üniversitede gerçekleşecek olan Sabancı Baharı'nda gençler tüm gün eğlenceyi kendi tarzlarında istedikleri gibi yaşayacaklar.