Rüya Gibi Bir Balayı: Le Chic Fethiye

Yorucu geçen bir yılın ardından tam da hayallerinizdeki gibi bir tatil yapmayı siz de hak ediyorsunuz!

TURİZMİN SESİ


Rüya Gibi Bir Balayı: Le Chic Fethiye

Yorucu geçen bir yılın ardından tam da hayallerinizdeki gibi bir tatil yapmayı siz de hak ediyorsunuz! Türkiye’de tatil yapabileceğiniz birçok yer bulunuyor. Fethiye; sahip olduğu özelliklerle en iyi tatil bölgelerinden birisi olduğunu kanıtlıyor.

Fethiye’ye gitmek için o kadar çok sebebiniz var ki… Her şeyden önce, istediğiniz gibi bir gece hayatı yaşayabileceğinizi söylemeliyiz. Buna ek olarak, diğer tatil bölgelerine kıyasla daha sakin ve tenha olduğunu da hatırlatmalıyız. Cennetten farksız denizi, kartpostallardan fırlamış gibi duran görkemli dağları, doğa sporları, eşsiz güzellikteki koyları, eğlencesi ve daha birçok hayran kalacağınız özelliğiyle Fethiye sizin için en iyi seçim olacak.

Fethiye’de güzel bir tatil yapmayı hayal ediyor olabilirsiniz. Ancak, iyi bir tatil deneyimi için iyi bir otelde konaklamanız gerekiyor. Le Chic Fethiye; iyi bir otelde olması gereken tüm özelliklere bünyesinde yer verir. Gelin, Le Chic Fethiye’nin avantajlarına yakından bakalım!

Fethiye’de Glamping Deneyimi

Deniz, kum ve güneş üçlüsünü sevmeyen yoktur. Ancak, neden bu yaz farklı bir tatil deneyimi yaşamayı düşünmüyorsunuz? Glamping’i hiç duydunuz mu? Hem doğayla iç içe olmak hem de konforundan ödün vermemek isteyenlere hitap eden glamping sayesinde bu zamana kadarki tatil deneyimlerinize kıyasla çok daha farklı bir deneyime imza atabilirsiniz.

Glamping’in ne olduğunu birçok kişi merak ediyor. Glamorous; Türkçe’ye büyüleyici olarak çevrilebilir. Camping; tahmin edebileceğiniz üzere kamp yapmaktır. Glamping ise glamorous ve camping kelimelerinin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bir kavram! Sade ve doğal olanının lüks ve konfor ile birleşmesi olarak da tanımlanabilecek glamping; her yaştan insanın tercihi olsa da balayı çiftleri için harika bir seçenektir.

Le Chic Fethiye; balayı tatili için tercih edebileceğiniz bir oteldir. Ancak, Fethiye’de bulunan diğer otellere kıyasla farklı özellikleri bulunur. Her şeyden önce, müşterilerine camping deneyimi vaat eder. Doğanın kucağında lüks çadırlarda rahatlıktan ödün vermeden bir tatil yapmak isteyenlere hitap eden seçenekler sunar. Bir başka deyişle, glamping deneyimi ayrıcalığına sahiptir. Le Chic Fethiye; balayı tatili için farklı bir seçenek arayanların ilk durağıdır.

Le Chic Fethiye; Fethiye merkeze 38 km uzaklıkta yer alır. Karaağaç’ın Yediburunlar mevkiinde konumlanır. Siz de Le Chic Fethiye sayesinde daha önce hiç yaşamadığınız türden şık, doğal, samimi, konforlu ve lüks bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Muhteşem bir doğanın çevrelediği Le Chic Fethiye; Ege’nin herkesi kendisine hayran bırakan atmosferine sahip oluşuyla da farkını ortaya koyar.

Biraz da Le Chic Fethiye’nin size neler sunduğundan bahsedelim! Ege maviliklerinin tam üzerinde yer alan yedi adet dome adı verilen kubbe tipi odadan oluşan bu mekan; balayı çiftlerinin ihtiyaç duyabileceği her şeyi bünyesinde barındırmasıyla da dikkat çekiyor. Kişiye özel havuzlarında serinlemek, konforlu ve keyifli konaklama detaylarıyla mutlu olmak, romantik konumu ve doğayla iç içe özellikleriyle farklı bir maceraya yelken açmak isteyenler için en iyi seçenektir.

Unutulmaz Bir Balayı Tatili

Bodrum, Marmaris, Alaçatı ve daha birçok tatil bölgesi; balayı yerleri denildiği zaman akla geliyor. Fethiye de bunlardan birisi! Farklı bir balayı tatili yapmak isteyenlere hitap eden Le Chic Fethiye; kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak ediyor. Siz de Le Chic Fethiye sayesinde bundan otuz yıl sonra dahi her detayını hatırlayacağınız bir balayı tatili deneyimi yaşayabilirsiniz.

Le Chic Fethiye; daha önce de ifade ettiğimiz gibi yedi adet dome’dan oluşuyor. Büyüleyici bir manzara vaat eden bu mekanda romantik ve etkileyici bir tatil deneyimine sahip olmak mümkün! Her müşterisine iki farklı dome seçeneği ile hizmet veren Le Chic Fethiye; müşteri memnuniyetini sağlamak adına elinden geleni yapıyor. Balayı Suite; sahip olduğu özelliklerle birçok yeni evli çiftin hayallerini süslüyor. Çok özel bir dome olarak tasarlanmasının yanı sıra swimup özelliğine sahiptir. Bir başka deyişle, havuzu odanın içine kadar uzanır. Bu sayede, balayı çiftleri; hem iç hem de dış mekanda havuz keyfi yapabilme ayrıcalığına erişir. Ayrıca, odanın dekorasyonuna hayran kalmamak elde değil! Tam yatağın üzerinde gökyüzünü ve yıldızları inceleme fırsatı veren penceresi, doğayla birebir uyumlu şık dekorasyonu derken balayı çiftleri için özel olarak hazırlanan bu odaya hayran kalmak adına çok sayıda sebebinizin olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca, dış mekanda romantik bir jakuzi keyfi yapma imkanı da sizleri bekliyor.

En az Balayı Suite kadar göz kamaştıran bir diğer seçenek ise Junior Suite! Her şeyden önce Ege doğasıyla bütünleştiğini söylemek gerekir. Bunun yanı sıra, lüks ve konfor detayları ile takdir toplar. Masalsı bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenlere hitap eder. Siz de Junior Suite sayesinde yatağınızdan gökyüzünü izleme şansına erişirsiniz. Bunun yanı sıra, size özel havuzda keyif yapabilirsiniz. Tıpkı Balayı Suite için geçerli olduğu gibi Junior Suite de dış mekanda hayran kalacağınız türden bir jakuzi keyfi sunuyor.

İşin bir de yeme içme kısmı bulunuyor. Takdir edersiniz ki, iyi bir konaklama mekanının en güzel yiyecek ve içecekleri müşterilerine sunması şart! Bu noktada, Le Chic Fethiye; dünya mutfaklarına ait tadına doyamayacağınız türden yiyecekleri size sunan A’La Carte restoranı ile de fark yaratıyor