RUMELİ BALKAN GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU

Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu, Beylikdüzü'nde görkemli bir törenle açıldı

TURİZMİN SESİ


Attila Güvenç
İstanbul(Anayurt)-Barış Mahallesi Sürmen Center'daki açılışa İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümün, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Rumeliler Platformu açılışına Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Bulgaristan'dan katılımlar oldu. Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın ve Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil açılışta birlik, beraberlik ve dostluk mesajları verdiler. Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu Onursal Başkanı Recep Erol da, “Ülke içinde huzurla yaşadığımız şu zamanlarda bunu en çok atalarımıza borçluyuz” diyerek, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun başta olmak üzere tüm belediye yetkililerine desteklerini gözardı edemeyiz dedi.



İşbirliği Protokolü İmzalandılar
Bulgaristan Adalet Federasyonu ile İstanbul'daki yerleşik Trakya ve Balkanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği, Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu, Trakya ve Balkanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği Kumburgaz Şubesi, Sultanbeyli Balkan Göçmenleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenleri Dayanışma Derneği arasında 8 madde ile sınırlı olmak üzere bir işbirliği protokolü imzalandı.