ROSE HOTELS’DE EĞİTİM

Rose Hotel's de 2 günlük Konaklama İşletmelerinde Misafir Memnuniyeti Yaratma " konulu eğitim verildi

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Ayşe Kartal Eğitim ve Danışmanlık firması adına "Konaklama İşletmelerinde Misafir Memnuniyeti Yaratma " konulu eğitim Rose Hotels çalışanlarına verilirken, eğitimler iki gün sürdü. 110 Rose Hotels personelinin katıldığı eğitimleri Turizm Eğitmeni Avni Aker verirken, konu hakkında hazırlanan 32 sayfalık eğitim kitapçıkları da katılımcılara dağıtıldı ve sertifikaları da dağıtıldı.

Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege, Rose Hotels olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirtirken, özelikle Konaklama İşletmelerinde Misafir Memnuniyeti Yaratmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Yeliz Gül Ege, “ Rose Hotels olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Misafir memnuniyeti için buradayız, misafir taleplerine uygun kaliteli bir hizmet vermek bizim misyonumuz.

Bu nedenle bunu sağlamak amaçlı eğitimleri çalışanlarımıza vermeye çalışıyoruz. Misafirlerimizin psikolojisini anlayarak onlara en iyi hizmeti vereceğimiz bir sezona daha giriyoruz. Eğitimin başarısı, eğitimi alanların buna açık olmasına bağlı olduğundan, umuyorum bu eğitimlerimiz faydalı olacaktır. Çalışanlarımızın turizm adına daha başarılı olmaları ve misafirlerimizin memnuniyeti için Konaklama İşletmelerinde Misafir Memnuniyeti Yaratma konulu eğitimi hocamız Avni Aker'in anlatımı ile iki gün boyunca personelimize verdik. Personelimiz bu eğitimler ile daha da bilgili bir şekilde konu hakkında bilgi aldılar. Bu tip eğitimlerimiz sürecek.”dedi. Eğitime katılan Rose Hotels personeline sertifikaları da dağıtıldı.