ROSE HOTEL MUTFAK EKİBİNE ÖDÜL

Antalya Cam Piramitte ikicisi düzenlenen Chef Star yarışmasında dereceye giren Rose Residence Beach Otel mutfak ekibi aldıkları ödülleri Restauranta sergiliyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Antalya Cam Piramitte İkincisi düzenlenen ve jüri üyelerinin tamamının yurt dışından gelen mutfak şeflerinden oluşan Chef Star'da Best School & Hotel Awards Turkey yarışmasında okullar, üniversiteler ve oteller, gastronomi alanında en iyi olmak için yarışmıştı. Yarışmada çok sayıda ödül alan Rose Mutfağı, özellikle bu yarışma için hazırladıkları “Likya Kralı Akşam Menüsü” ile dikkat çektiler.

Rose Residence Beach olarak Takım halinde ikinci oldular
Yarışmada, Rose Residence Beach Otel Best Hotel Awards Turkey 'in En İyi Otel ikincisi olurken, yine Rose Residence Becah'i temsil eden Salim Göksun en iyi yardımcı şef ve Bilal Karabulut ise en iyi pastane şefi seçilmişti. Yine bu yarışmada en iyi steward ise Rose Residence Beach Otel'den Süleyman Acar olurken, en iyi sos şefi Bilal Ateş ve en iyi komi dalında ise Turgut Karamanlı Mansiyon ödüllerine layık görülmüştü.
Rose Residence Beach Otel Mutfak Şefi Süleyman Ergin yarışma sonrası yaptığı açıklamasında, “İkincisi düzenlenen Chef Star Türkiye yarışmasında takım halinde otelimiz ikincilik aldı. En iyi ikinci mutfak olarak Rose Residence Beach Otel seçildi. İkincisi düzenlenen bu yarışmanın tüm jüri üyeleri yurt dışından geldi. Gayet çekişmeli geçen bu yarışmanın sonucunda dereceler ile Kemer'e dönmenin keyfini yaşadık. Ekibim adına herkese çok teşekkür ediyorum.”