RİXOS’TAN SIRADIŞI KAMPANYA

Rixos'tan kış sezonunu hareketlendiren sıradışı bir kampanya Rixos'ta tatil yap, Cruise seyahati kazan

TURİZMİN SESİ
Rixos Hotels kış mevsimini muhteşem bir tatil önerisiyle karşılıyor. Rixos Premium Belek'teki tatilin ardından Cruise seyahati sizi bekliyor. Rixos Premium Belek'te 12 Kasım – 25 Ocak tarihleri arasında 5 gece konaklayan misafirlere 8 günlük, 6 gece ve üzeri konaklayanlara ise 12 günlük gemi seyahati hediye ediliyor

Rixos Hotels, kış sezonunu canlandırmak amacıyla sıradışı bir mampanyaya imza attı. 12 Kasım – 25 Ocak tarihleri arasında Rixos Premium Belek'te 5 gece konaklayan misafirlerine 8 günlük, 6 gece ve üzeri konaklayanlara ise 12 günlük gemi seyahati hediye ediyor. Rixos Premium Belek'te konaklayıp cruise seyahati kazanan tatilciler önceden belirleyecekleri tarihler arasında tercihlerine göre Fas - Batı Akdeniz, Batı Akdeniz ya da Kanarya Adaları turuna katılabiliyor.

Kampanyanın yeni duyurulmasına rağmen çok büyük bir ilgiyle karşılaşıldığını belirten yetkililer, kış sezonunun şimdiden hareketlendiğini dile getirdiler. Tatillerine Rixos Premium Belek'te başlayıp, gemi turu ile devam etmek isteyen misafriler MSC Splendida ile 8 gün 7 gece Cenova, Barcelona, Kasablanka, Cebelitarık, Valencia ve Marsilya'yı içine alan Fas- Batı Akdeniz yolculuğuna çıkıyorlar. 8 gün 7 gece Batı Akdeniz Turuna çıkmak isteyenler ise Cenova, Barcelona, Malta, Tunus, Civitavecchia (Roma) ve Marsilya'yı keşfetme şansı yakalıyorlar. Balayı ve romantik çiftlerin hayallerini süsleyen Kanarya Adaları turuna ise MSC Fantasia gemisi ile çıkılıyor ve 12 gün 11 gece süren rüya seyahatte Cenova, Barselona, Kasablanka, Tenerife, Malaga ve Civitavecchia ( Roma) ziyaret ediliyor.

www.rixos.com