RİXOS SUNGATE’E “ QUALİTY SELECTİON” ÖDÜLÜ

Rixos Sungate, HolidayCheck ve Hotel Consulting Service’in ölçümlemeleri ve kriterleri sonucunda belirlenen “Quality Selection” ödülüne layık görüldü

TURİZMİN SESİ


Rixos Sungate ödülünü otelde düzenlenen törenle Hotel Consulting Service Baş Denetmeni Dominic Niehoff ‘un elinden aldı.Turizm sektörüne kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Rixos Sungate ödüle doymuyor. 2012 yılı içerisinde Holday Check tarafından en iyi aile ödülüne layık görülen otel bu kez de “Quality Selection” ödülüne layık görüldü.

Holiday Check tarafından verilen ‘Quality Selection’ ödül töreni 25 Ağustos 2012 Cumartesi günü Rixos Sungate Alara Show Center’da gerçekleştirildi. Rixos Sungate Genel Müdürü Cem Uzan’a ödülünü Hotel Consulting Service Baş Denetmeni Dominic Niehoff verdi. Ödül törenine katılan 3 bini aşkın misafire ödülün önemini anlatan Dominic Niehoff, eğlence programının zenginliği, spor aktivitelerinin sürekliliği ve dünyanın ilkleriyle hizmet kalitesinde ayrı bir yerde olan Rixos Sungate’in başarılarının devamını diledi.Dünyada ilk Baby Beach ve Zipline ile tüm sektöre adını yazdıran Rixos Sungate, Quality Selection ödül töreninin ardından, Rixos Sungate entertainment ekibi en özel showlarını sergiledi.
www.rixos.com