RİXOS PREMİUM BELEK’TE ÖNCE EĞİTİM

“Bacasız Sanayii” olarak tanımlanan turizm sektörünün lider kuruluşlarından Rixos Hotels Antalya'nın incisi Rixos Premium Belek'te “premium steps” projesini uygulayarak işe alım sürecinde bir dizi eğitim veriyor

TURİZMİN SESİ
Uluslararası bir zincir otel markası olma yolunda hızla ilerleyen Rixos Hotels, sektörün dinamizmine uygun genç bir ekibe sahip ve insan kaynaklarına yaptığı yatırım ve farklılıklarla misafir memnuniyetinin yanı sıra çalışan memnuniyetini de en üst düzeyde tutmayı başarıyor. Rixos Hotels İnsan Kaynakları “Premium Steps” projesi ile Rixos Premium Belek'e işe alım sürecinde özel bir dizi eğitim de veriyor.

Eğitimler toplam 80 saat sürüyor.Verilen eğitimler arasında etkili iletişim, yaygın farkındalık, genel ve kişisel hijyen, Rixos anayasası ve ilkeler, kaliteli hizmet, proaktif davranış sosyal davranış, takım olma, stres ve rahatlama teknikleri yer alıyor. Eğitimler sonunda başarılı olanlara ayrıca MEB onaylı sertifikalar da veriliyor.

Premium Steps projesi, işe alım sürecinin yanı sıra personelin çeşitli aktivitelerle motivasyonunun yükseltilmesini, işletmeye olan aidiyet ruhunu hissetmelerini ve performanslarını artıran çalışanların kariyerlerini doğru bir şekilde planlamalarını sağlıyor.