RİXOS HOTELS’DE SONSUZA KADAR MUTLU

Rixos Hotels'de hayallerinin düğününü gerçekleştirip yeni bir hayata merhaba diyen çiftleri unutulmaz sürprizler bekliyor

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Hayatın en anlamlı ve unutulmaz anlarına ev sahipliği yapan Rixos Hotels yeni evli çiftlere 5 yıldızlı ve rüya gibi balayı ve düğün alternatifleri sunuyor. Akdeniz ve Ege'nin seçkin otelleri ve yurt içi yurt dışı şehir otelleri ile her zaman farklı ve lüks hizmet sunan Rixos Hotels yeni evli çiftlere kusursuz bir düğün organizasyonu sunmasının yanı sıra balayı hediyeleri ile de çiftlerin mutluluklarını unutulmaz kılıyor. Rixos Grand Ankara'da evlenen çiftlere Bodrum'da balayı hediye
Ankara'nın en prestijli buluşma noktası Rixos Grand Ankara'nın teras katında düğünlerini gerçekleştirecek olan çiftlerin nikah merasimlerini Rixos hediye ediyor. Evlenecek çiftler otele girdiklere andan itibaren bir butler ( uşak ) eşlif ederek, düğün heyecanı yaşayan çiftlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Rixos Premium Bodrum'da hediye edilen balayının yanı sıra çiftler birinci evlilik yıldönümlerinde de Rixos Hotels'te misafir ediliyor.

Konya'nın tek havuz başı düğün mekanı; Rixos Konya
Bu yaz mutlu bir birlikteliğin ilk adımları Konya'nın havuz başında tek düğün mekanı olan Rixos Konya'da atılıyor. Düğün pastasından, orkestra düzenlemesine, süslemeden, servis tabağına, demo yemeğinden düğün provalarına, suit odalarda konaklama imkanından, düğün sonrası ilk sabah kahvaltısına kadar her detayın düşünüldüğü düğün paketi Rixos Konya'da çiftleri bekliyor. Hafızalarda yer eden düğünlerin ardından çiftlere Rixos Premium Belek'te 3 gece 4 gün balayı hediye ediliyor. Rixos Konya, yeni evlenecek çiftlere erken rezervasyonlarda çok özel indirim imkanları sunuyor.

Evlilik danışmanı ile kusursuz düğünler Rixos Downtown Antalya'da
Akdeniz ve Toros dağlarının eşsiz manzarasıyla, dünyaca ünlü Konyaaltı plajı üzerinde bulunan Rixos Downtown Antalya, yeni evlenen çiftlere kusursuz bir düğün organizasyonu sunarken muhteşem bir balayı paketi hediye ediyor. Rixos Downtown Antalya'da dünya evine girecek olan çiftlere özel düğün danışmanı eşlik ediyor. Gelin ve damadın A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını düşünen Rixos Downtown Antalya, çiftlerin limuzin ile otele transferinden çiçek buketlerine, güllerle süslenmiş gelin yolundan nikah masası otağına ayrıca gelin saçı ve damat tıraşına kadar tüm ihtiyaçları eksiksiz olarak karşılıyor. Düğünün ertesi günü sabah kahvaltısını odalarında alan çiftler, gün içinde kendilerine özel oluşturulan SPA paketinden yararlanıyor.

Rixos Premium Belek'den evlenecek çiftlere balayı hatırası; “Özel Ağaç Dikimi” Doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran Antalya'nın Belek bölgesinde yer alan Rixos Premium Belek, “Altın'', ''Elmas'' ve '' Premium'' balayı paketleri yeni çiftlerin evliliklerinin ilk günlerini özel kılıyor. Çiçeği burnunda yeni evlilerin bu özel günlerini unutmamaları ve balayı hatırası olarak kendilerine özel ağaç dikiminin ve Truva teknesi ile gölde unutulmaz bir gezi çiftleri Rixos Premium Belek'te bekliyor.