RİXOS HOTELS 10. YILINI KUTLADI

Rixos Hotels 10. yılını Rixos Grand Ankara'da kutladı. Yaza “merhaba” diyen Rixos Grand Ankara, düzenlediği görkemli davette üst düzey diplomatları ağırladı

TURİZMİN SESİ
Türk turizmin dünyadaki başarılı markası Rixos Hotels 10. yılını ve yeni sezonu Rixos Grand Ankara'da düzenlenen görkemli bir davet ile kutladı. Davete başkentte yaşayan büyükelçi ve diplomatlar katıldı. Yüksek kalite servis ve hizmet anlayışı ile açıldığı günden itibaren Ankara'nın sosyal ve kültürel hayatına katkılarıyla şehrin buluşma noktasına dönüşen Rixos Grand Ankara, 8 Haziran'da düzenlenen gecede bu kez Rixos Hotels zinciri adına uluslararası konuklarına ev sahipliği yaptı.

Rixos Hotels Bölge Genel Müdürü Mustafa Üstünsöz, Türkiye, Kazakistan, Hırvatistan, Ukrayna, Libya ve hayata geçecek olan Dubai projesiyle birlikte uluslararası marka olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Rixos Hotels'in 10 yıllık başarı hikayesini dile getirdi. Üstünsöz, “Rixos Hotels olarak 10 yıldır 70'i aşkın ülkeden gelen 2 milyonun üzerinde misafiri ağırladık. Temmuz ayında hizmete girecek olan Rixos Downtown Antalya'nın yanı sıra İstanbul'daki rezidans projelerimizle misafirlerimize farklı destinasyon ve konseptlerle hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Rixos'un Eşsiz Tatları Rixos Grand Ankara'da
Rixos'un hizmet verdiği ülkelerden folklorik esintilerle renklenen gecede Grand Ankara'nın ödüllü şefi Süleyman Ahçıoğlu'nun hazırladığı farklı tatların yanı sıra misafirler Türkiye ve yurt dışındaki Rixos otellerinin beğenilen lezzetlerini deneyimleme fırsatı yakaladı. Rixos Premium Bodrum'un Lübnan mutfağı, Rixos Premium Belek'in Chef Restoranı, 15 Temmuz'da kapılarını aralayacak olan Rixos Downtown Antalya'nın Kalina Bar ve Restoranı'ndan seçilen farklı tatlar davetlilerin beğenisine sunuldu. Uluslararası lezzetlerin de tadıldığı gecede Kazakistan'dan gelen otantik yemekler Rixos Almaty köşesinde sergilenirken Hırvatistan mutfağı ise Rixos Libertas Dubrovnik köşesinde misafirlerle buluştu.
Rixos Grand Ankara Genel Müdürü Hamit Topaloğlu ve ekibinin yanı sıra Rixos Hotels genel müdürleri tarafından karşılanan davetliler, opera aryalarından Latin müziklerine, Arjantin tangolarından Türkçe pop müziğine kadar zengin repertuvarıyla sahne alan ENBE Orkestrası ile keyifli anlar yaşadı.