RIXOS ‘DA DUBLEKS SUİTLER TANITILDI

Kerem Görsev ve Ayhan Sicimoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen 'Taksim Hayattır' konseptli gecede,Rixos Elysium Suites Taksim rezidans projesinin tanıtımı gerçekleştirildi

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Rixos grubunun Taksim'de gerçekleştirdiği Rixos Elysium Suites projesinde, Taksim ve Beyoğlu yaşam tarzını Rixos farkı ile yaşamak, 2011 yılının başından itibaren mümkün olacak.

İç mimarisi Dârâ Kırmızıtoprak tarafından gerçekleştirilen örnek dubleks süitlerin tanıtıldığı gece, Caz müziğin usta isimlerinden oluşan Kerem Görsev Trio ile ritim üstadı Ayhan Sicimoğlu'nun sergilediği Caz ve Latin performansı ile renklendi.

Gecede Canan Anderson da elektro gitar performansı ile yer aldı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel Rixos Elysium Suites Taksim'de örnek dubleks süitleri inceledi ve bilgi aldı

DORAK Turizm Sirketler Grubunda Türkiye'den sorumlu Grup Sirketler Turizm ve Marka Direktörü Esra Değirmenci Rixos Elysium Suites'de örnek dubleks daireleri gezdi  

İstanbul'un dokusuyla iç içe geçen, akıllı bina konseptiyle tasarlanan Rixos Elysium Suites Taksim, ünlü mimar Ali Esad Göksel'in imzasını taşıyor. 21 kattan oluşan yapı, 86 m2 ile 181 m2 arasında değişen, 1+1, 140 adet süitten oluşuyor.

Kültür, sanat, ticaret ve eğlencenin adresi Taksim'de konumlanan Rixos Elysium Suites Taksim, pek çok ayrıcalığı bir arada sunuyor. Bunlardan ilki; À la Carte Restaurant ve Lounge Bar'ın yer aldığı, canlı müzik performanslarının sunulacağı Rixos Lounge.

ÜÇES İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Sibel Savacı  ve Rixos Otelleri'nin Kıdemli Başkan Yardımcısı Başak Erel

Bir diğeri ise, şu anda 5 farklı ülkede hizmet veren Rixos Royal SPA… Taksim'e çok farklı bir renk katacak olan bu mekan, Rixos'un tasarladığı özel hamam konsepti ile, Uzakdoğu ve yerel masaj türlerini bir arada sunacak. Osmanlı saraylarında yer alan hamamlardan esinlenerek oluşturulan bu konseptin içeriğinde, özgün dekorasyon ögelerinden canlı Neyzen performansına kadar pek çok farklı unsur yer alacak.

İnşaatı Ofton inşaat tarafından yürütülen ve tamamı süit dairelerden oluşan projenin iç mimarisi, eski Beyoğlu'nda hakim olan klasik ögelerle, modern, minimalist bir yaklaşımı bir araya getiriyor. Tüm süitlerde 5.5 metre yüksekliğindeki tavanlar çok özel bir ahşap işçiliği ile bezeniyor. Süitlerin satış fiyatı 584.000 dolardan başlıyor ve konumuna, manzarasına göre bu rakam değişiyor. Üstelik, Rixos Elysium Suites Taksim projesinden süit satın alanlar, istedikleri taktirde Rixos işletmesinin sunduğu benzersiz kiralama hizmetinden yararlanarak, yüksek kazanç elde etme imkanını yakalayabilecekler.

UYARI!
Bu sitede yer alan tüm içerik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca tescil ve koruma altındadır. Yayınlanan haberin tüm hakları WEB Medya Grubu  www.turizminsesi.com 'a  aittir.Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp, kullanılamaz.Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir