RİXOS ANKARA'DA UNUTULMAZ YAZ KEYFİ

Rixos Grand Ankara, ''Havuz keyfi'' ve yanında yepyeni hizmeti ''Havuz Teras Barbekü'' ile konuklarına yaz boyunca enfes tatlar eşliğinde unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ
Yüksek kalite servis ve hizmet anlayışı ile açıldığı günden itibaren Ankara'nın sosyal ve kültürel hayatına katkılarıyla şehrin buluşma noktasına dönüşen Rixos Grand Ankara, ''Havuz keyfi'' ve yanında yepyeni hizmeti ''Havuz Teras Barbekü'' ile konuklarına yaz boyunca enfes tatlar eşliğinde unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Rixos Grand Ankara, şehrin merkezinde ama öylesine şehirden uzak ki, burada geçireceğiniz bir gün, kilometrelerce yol katetmeden keyif dolu bir tatil keyfi yaşamak için eğlence dolu bir alternatif olarak sizi bekliyor.

Yaz sıcağında havuz keyfi yaşamak ve serinlemek isteyenler için, kısa bir süre önce günlük ağırlamalara başlayan Rixos Grand Ankara, tüm konuklarına unutulmaz bir yaz günü vaad ediyor. Bütün gün havuz başında güneşin keyfini çıkarırken, Rixos Grand Ankara'nın 1.000 metrekarelik geniş havuz terasında, atıştırmak isteyenler için haftasonları ekstra olarak 12:00 – 15:00 saatleri arasında barbekü ve açık büfe hizmeti veriliyor. Barbekü'nün yanı sıra açık büfede çeşitli mezeler, salata çeşitleri ve tatlılar misafirlerin damak zevkine sunuluyor. Rixos Grand Ankara'daki bu müthiş lezzet keyfinin kişibaşı fiyatı sadece 39TL.

Haftaiçi ve haftasonu saat 08:00'de açılan ve unutulmaz bir gün yaşatan Rixos Grand Ankara havuz keyfi, gece saat 22:00'ye kadar devam ediyor. Bütün gün lezzetli yemekler eşliğinde yapacağınız bu serin keyfi doyarak yaşamanın kişibaşı fiyatı ise sadece 60TL.