Rehber Kevser Yavuz, Ersizlerdere’yi Tanıtacak

Ersizler , Ersizlerdere' nin Küre'nin ,Kastamonu'muzun Tanıtımı Artık Çanakkale ve İstanbul'da da yapılacak

TURİZMİN SESİ

Ersizlerdere Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa ÇAĞIR yaptığı açıklamada;Çanakkale ve İstanbul'da rehberlik yapan Kevser Yavuz ,Önder Ünsal ile tanıtım çalışmalarımıza katkı sağlaması için görüşmeler yapıp ilgili materyalleri kendilerine takdim ettik.Tanıtım konusunda destek istedik.

 

 
 
Bu konuda hassasiyet gösteren değerli rehberlerimize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Umarım memleketimizin tanıtımına katkı sağlar. Yaptığımız her çalışma gösterdiğimiz gayret memleketimize olan sevdamızdandır. Gücümüzün yettiğince mücadele ediyoruz.
 
 
Ersizlerdere Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa ÇAĞIR
Eğer siz hayata farklı bakabiliyorsanız  ,insanlar sizi fark edecektir. Sıradan olan işleri herkes yapıyor Bizim için sıra dışı olanları başarabilmektir. Kimse asla vazgeçtiğimiz hissine kapılmasın .Eğer biz vazgeçersek hak etmeyen birileri kazanacaktır. Bu yüzden daha dikkatli hareket ediyor adımlarımızı ona göre atıyoruz5 yıldır verdiğimiz mücadele ortadır. Tüm engellemelere rağmen her imkanı memleketimiz için fırsata dönüştürmenin gayreti içerisindeyiz. Bir gelecek istiyoruz  ve Herkesin Yüzü Gülsün Diyoruz.