Ramazan’ın Geleneksel Lezzetleri Divan Diyarbakır’da

Divan Diyarbakır, Ramazan ayına özel zengin bir iftar menüsü ile hazırlanıyor 

TURİZMİN SESİ


Diyarbakır’ın en güzel otellerinin başında gelen, yeme - içme adresleri, spa alanı, konaklama ayrıcalıkları ve pastanesiyle tek bir çatı altında aranılan her şeyi tam bir yaşam merkezi şeklinde sunan Diyarbakır Divan, Ramazan ayında da farkını ortaya koymak için hazırlanıyor. 

 

Diyarbakır’ın en önemli yeni yerleşim alanı içinde bulunan, Fırat Mahallesi Şanlıurfa Bulvarı üstünde bulunan Divan Diyarbakır, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, enfes lezzetlerden oluşan mutfağıyla Ramazan ayına hazırlanıyor. Divan’ın kuracağı İftar sofralarını, aileleri, iş arkadaşları ve dostlarıyla ayrıcalıklı bir lezzet yolculuğuna dönüştürmek isteyen misafirlerini bekliyorlar. Ramazan’ın Geleneksel Lezzetleri Divan misafirperverliği ile yaşatarak 11 ayın sultanı ramazanda keyif almanızı sağlayacak. En sevilen Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri olan iftariyelikleri seçkin lezzetleri misafirleri için özenle hazırlayan Executive Chef Orhan Tuğrul ve ekibi 11 ayın sultanı ramazan menüsünü titizlikle hazırlıyor.

Executive Chef Orhan Tuğrul; 11 ayın sultanı ramazan Diyarbakır’da çok daha önemlidir. Divan Diyarbakır 600 kişiye yeme içme imkanı sunabilir durumda. Otelde konaklayan misafirlerimiz için 24 saat oda hizmetimiz mevcut. Divan Diyarbakır’da hem yöresel hem de küresel anlamda lezzetleri harmanlayıp misafirlerimize sunuyoruz. Bir tarafta baklava kadayıfımız varken diğer tarafta ise Tiramisu ve Panna Cotta da oldukça fazla rağbet görmekte. Uluslararası ülke mutfakları da lezzet yelpazemiz içinde yer alıyor. 11 ayın sultanı ramazan için çok ciddi bir hazırlık yaptık. Ramazan’a yaraşır yakışır şeklinde bir menü hazırladık. Ramazan’da Diyarbakır’a özel ikramlıklarımız olacak her misafirimize ikramda bulunacağız. Ramazanda 3 konsepte yemek menümüz olacak. Balık,Et ve Tavuk menülerimiz olacak. Herkese her keseye uygun iftarlık seçeneğimiz mevcut. Sizleri bekliyoruz…