RAMAZAN’A ÖZEL PROMOSYON

Kurulduğu günden bu yana yolcularına ekonomik uçuş imkanı sunan AnadoluJet, bu Ramazan ayında tüm Türkiye'yi iddialı promosyonlarıyla uçurmayı hedefliyor

TURİZMİN SESİ
AnadoluJet, bu kaçırılmayacak kampanyası ile iftarlarda çoluk çocuk tüm aileleri memleketlerinde buluşturacak.Ramazan ayında, tüm vatandaşlar, 25 Ağustos-15 Eylül 2009 tarihleri arasında uçmak istenilen tarihten 9 gün öncesine kadar herşey dahil 59 TL'den biletlerini alabilecekler. Kampanya, AnadoluJet'in Türkiye'nin 26 noktasına gerçekleştirdiği tüm uçuşlarda geçerli olacak.

Türkiye'nin dört bir yanını Ankara merkezli uçuşlarıyla birbirine bağlayan AnadoluJet ile 25 Ağustos – 15 Eylül 2009 tarihleri arasında yine tüm uçuşlarda 24 saat içerisinde Ankara üzerinden gerçekleştirilen aktarmalı ikinci uçuşlar sadece 25 TL. olacak.

AnadoluJet'in Ramazan'da “uçmayan kalmasın, tüm aileler birarada olsun” kampanyasının avantajlarından bir diğeri de 12 yaş altı tüm çocukların aynı tarihlerde sadece vergileri ödeyerek uçabilecek olmaları.

Önümüzdeki günlerde uçak içi hizmetlerinde gerçekleştireceği yenilikler, yeni hatlara başlatacağı karşılıklı seferler ile yolcularına her geçen gün daha iyisini sunmayı hedefleyen AnadoluJet ile rahat, pratik, ekonomik uçuş imkanları ve kampanyalar devam edecek.

Anadolu halkını uçakla buluşturmayı misyon edinen AnadoluJet ile ilgili detaylı bilgilere 444 AJET (444 2 538) numaralı Çağrı Merkezi'nden ve www.anadolujet.com   adresinden ulaşılabilir.