RAMAZAN BAYRAMINDA EN İDEAL TATİL

Ramazan Bayramı tatilinde siz Akdeniz ve Acısu Nehri'nin muhteşem güzelliğinin buluştuğu Gloria Hotels & Resorts'te tatilinizin keyfini çıkarırken, çocuklarınızı yeni oyun alanı 'Gogi Fun Jungle'ın büyülü dünyasına bırakın

TURİZMİN SESİ


Yazın son sıcak günlerinden faydalanabileceğiniz Ramazan Bayramı tatilinde en ideal seçenek olan Antalya, Belek'in en güzel noktalarından birinde yer alan Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloria Golf Club bayram tatilinde sizleri bekliyor. Gloria Hotels & Resorts, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde ve son derece şık döşenmiş odaları ve yeşilliklerle kaplı 2.122.000 m2'lik bir alana yayılan spor, dinlenme ve eğlence tesisleriyle sizlere unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

Çocuklarınız “Gogi Fun Jungle”da maceradan maceraya koşacak
0-14 arası yaş grubundaki çocuklar için tasarlanmış özel bir eğlence ve oyun alanı olan Gogi Fun Jungle, yemyeşil bir doğa içerisinde, iç ve dış mekân oyun ekipmanları ile donatılmıştır. Çocuklar ev, banka, hastane ve kafelerden oluşan minik kasabada kendi dünyalarında diledikleri gibi oynayacak, orman temasından yola çıkılarak hazırlanan iç mekan yumuşak oyun alanında gerçek bir ormanın içinde yaşayabilecekleri maceraları yaşayacak, yeni teknolojilerle fiziksel aktiviteleri birleştiren en son ürünlerin yer alacağı elektronik oyun alanında keyifli zaman geçirecek ve tüm dünyada vazgeçilmez dış mekan aktivitesi olan ip deneyimi alanında eşsiz zamanlar geçirecekler.

Tatilde Formda Kalmanın En Eğlenceli Yolu “MAC Gloria”
MARS ATHLETIC CLUB standartlarında ve Gloria Hotels & Resorts kalitesinde tam donanımlı spor aletleri ve eğitmenleriyle hizmet veren MAC Gloria'da tatiliniz boyunca hem fit kalacak hem de doğanın içinde spor yapmanın keyfini yaşayacaksınız. MAC Gloria'da BOSU, Pilates Mat Work, Step, Aerobic, Cycling, Crunch, Power Ball, MAC Stronger, Cardio Mix, Power Circuit gibi eğlenceli grup derslerine de katılabilirsiniz.

“Gloria Arınma Günleri”nde Yoga ve Nefes Terapisi
Gloria Arınma Günleri'nde sabah, Akdeniz ve Acısu Nehri'nin birleştiği muhteşem doğanın içinde yapılan yoga ve nefes terapisi seanslarının ardından, vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı meyve, sebze suları ve bitki çayları sunuluyor. Yoga ve nefes terapisi, “Ayurveda ve Yoga Uzmanı 'Venkatesh Nayak' eşliğinde uygulanıyor.

Gurme Lezzetler Gloria Hotels & Resorts'ta…
Türk, Fransız Ege, Uzakdoğu, İtalyan ve Portekiz başta olmak üzere, dünya mutfaklarından farklı tatlar sunan Gloria Hotels & Resorts deneyimli şeflerinin hazırladığı lezzetlerle gurme yolculuklara çıkacaksınız.

Gloria Event ile Unutulmayacak Geceler
Gloria Hotels & Resorts'te, bazı geceler muhteşem uluslararası dans gösterileri ve show'lar izleyecek, bazı geceler farklı konseptli partilerde çılgınca eğlenecek, bazı gecelerde romantik dakikalar geçireceksiniz.
Ice Party, Best of Acrobatics, Broadway Müzikali, Dance Of The World, White Arena Show, Airport Party, 4 Season Party, Silence Party, Şarap & Keman Geceleri hafızalarınızdan silinmeyecek etkinliklerden sadece bazıları