Ramada Resort By Wyndham  Karadeniz’in incisi, Kuzey’in kalbi Ünye’de

Dünyada güneşin denizden doğup, denizden battığı ender şehirlerde biri olan Ünye’de Ramada Resort By Wyndham'ı konaklamalarınız için tercih edebilirsiniz

TURİZMİN SESİ


ÜNYE- Ünye, Karadeniz Bölgesi’nin en uğrak noktalarından biri olarak her geçen gün cazibesini arttırıyor. Karadeniz’de turizmin artmasıyla birlikte atağa geçen Ordu'nun ilçesi Ünye ilgi odağı olmaya başladı. Karadeniz’in en uzun şifalı kumsalına sahip olan Ünye, Karadeniz’in incisi konumundadır.  Güneşin denizden doğup denizden battığı, güzellikleri ile ziyaret  edilecek ilçeler arasında.  Keşfedilmeyi bekleyen yaylaları, yeşilin farklı tonları ile dağları, yaylaları, deniz ve sahil tutkunlarına hitap eden eşsiz kumsalları, huzuru ve mutluluğu bulabilmeniz için sizlere muhteşem bir ortam sunuyor.  

Zevkle döşenmiş odaları, özenli hizmet anlayışı ve misafirperverliği ile Ünye’de en özel otellerden biri olma özelliğini taşıyor. Ramada Resort By Wyndham Ünye’nin dikkat çeken mimarisi, konforunuz en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış muhteşem deniz ve doğa manzaralı odaları, ruhunuzu dinlendirmek için asla vazgeçemeyeceğiniz adresiniz olacak. 

Bir yanda Karadeniz’in uçsuz bucaksız maviliği, bir diğer yandaysa yeşilin birbirinden farklı tonlarını barındıran doğal güzellikleri arasında yer alan Ramada Resort By Wyndham Ünye, Karadeniz sahilinin en güzide ilçelerinden Ünye’de, misafirlerini denize sıfır konumu, dikkat çeken mimarisi ve sıcacık konukseverliğiyle ağırlıyor.

Ramada Resort By Wyndham Ünye denize sıfır konumu itibariyle Ordu’nun Ünye ilçesinde rastlanan manyetik siyah kum, içerisinde bulundurduğu mineraller ve bileşenlerin zenginliği ile dikkatleri çekerken, Ramada Resort By Wyndham Ünye’de konaklayan misafirler de manyetik siyah kumun iyileştirici etkisiyle buluşuyor.

Karadeniz’e adını verdiği rivayet edilen ve dünyadaki örneklere göre içerisinde bulundurduğu 20’ye yakın mineral, bileşen ve ağır materyaller içermemesi sebebiyle “dünyadaki en kaliteli çeşidi” olarak nitelendirilen Ünye’nin manyetik siyah kumu, ilçenin yaklaşık 30 kilometrelik sahil bandı boyunca yayılarak şifa dağıtıyor. Ramada Resort By Wyndham Ünye Bölgenin tek Resort ve 5 yıldızlı Oteli Sağlık Turizminde iddialı olmasının yanı sıra konuklarına yöresel ve dünya mutfağından oluşan zengin yiyecek menüsü ile fark yaratıyor.