RAMADA PLAZA İZMİT’ E ÖVGÜ

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, 31.07.2012 tarihinde TRT’ de yayınlanan Ulusa Sesleniş Programında İzmit’in ilk ve tek uluslararası zincir otel markası olan Ramada Plaza İzmit Otel’inden övgüyle bahsetti

TURİZMİN SESİ


Başbakan Erdoğan, yaklaşık 27 dakika süren Ulusa Sesleniş konuşmasına , içinde bulunduğumuz  Ramazan Ayının maneviyatından bahsederek başladı. Ardından ülke ve dünya gündeminde çok sıcak bir konu olan Suriye meselesine değinerek bu konudaki görüş ve temennilerini dile getirdi. Temmuz ayı içerisinde yurdun çeşitli illerinde yapılan toplu açılış törenleri ile ülke genelinde gerçekleşen kamu ve özel sektör yatırımlarına değinen Başbakan Erdoğan, sırasıyla Kayseri, Iğdır , Van, Kocaeli , Eskişehir illerinde gerçekleşen yatırımları teker teker TRT ekranlarından tüm Türkiye ile paylaştı.

14 Temmuz tarihinde  Kocaeli de gerçekleşen toplu açılış töreninden bahsettiği bölümde de kamu yatırımları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, İl Özel İdaresi, TOKİ gibi kuruluşlara yatırımları için teşekkür etti. Arkasından özel sektör yatırımları kapsamında değerlendirdiği, 14 Temmuz da hizmete açılan Ramada Plaza İzmit oteli için, ‘ 40 milyon TL yatırım değerine sahip, 182 oda 350 yatak kapasiteli Ramada Plaza İzmit otelini, Kocaeli Turizminin alt yapısına kazandıran özel sektör temsilcilerimize de teşekkür ediyorum’ dedi. Programın ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan otelin Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin AKKURT, ‘ Sayın Başbakanımız, TRT ekranlarından milyonlara seslenirken, büyük emeklerle var ettiğimiz ve Kocaeli ye kazandırdığımız otelimizden bahsetmesi ve bu yatırımda payı olan herkese teşekkür etmesi, Ramada Plaza İzmit ailesi için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Her işletmeye nasip olmayacak , bu tasarrufu ve övgü dolu sözleri için kendilerine en derin şükranlarımızı sunuyoruz.’ Dedi. Başbakan programın geri kalanında Türkiye refahı, kalkınması ile ilgili bilgi, görüş ve dileklerini paylaştı.