RAMADA OTEL’İN MİLLİ ŞEFİNE MİLLİ GÖREV

5 yıldızlı oteli Ramada Plaza İzmit ‘in Executive Şefi ve on parmağında on marifet olan milli şeflerimizden Naif Bağı ilimiz adına gurur verici bir olaya daha imza atmaya hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ


Türkiye Dış İşleri Bakanlığı tarafından , 7-10 Mayıs tarihleri arasında Estonya da gerçekleşecek, ‘Osmanlı Saray ve Türk Mutfağı Kültürü ile Türk Yemekleri Festivali’ nde görevlendirildiği için büyük onur yaşıyor. Dış İşleri Bakanlığının, Mutfak Zenginliğimiz ve Kültürel Mirasımız olan Yemeklerimizin Dünyaya tanıtılması için yürüttüğü proje kapsamında, bu yıl Hindistan ve Kuzey Irak –Erbil ile başlayan tanıtımların sonuncusu, Estonya Türk Büyük Elçiliğinin ev sahipliğinde önümüzdeki hafta başlıyor.

4 gün sürecek etkinlikte bakanlık tarafından görevlendirilen Ramada Otel ‘ in milli şefi Naif Bağı tarafından, sempozyum, workshop ve gala yemekleri düzenlenecek. Talin Üniversitesi Turizm Bölümünde ‘ türk Kahvesinin Tanıtımı- Tarihçesi ve Sunumu ‘ konulu bir konferans vermeyi de planlayan Naif Bağı , yıllardır Türk mutfağını hem ülkemizde hem dünya da tanıtmak için,  ben ve camiamızdaki  bir çok arkadaşım  büyük bir çaba içindeyiz ve bu çabalarımız sonucu Türk Mutfağı Dünyanın birçok yerinde tanınan ve tercih edilen mutfaklar arasına girdi.

Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve beğeni topluyoruz bu da bizi gururlandırıyor. Eylül ayında da Japonya da bir organizasyonumuz olacak ‘ dedi. Halen Ramada Plaza İzmit otelde Mutfak Şefi olarak görevini sürdüren Naif Bağı, aynı zamanda ‘Türkiye Genç Aşçı Milli Takım Direktörü’ , ‘Kocaeli Akademik ve  Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı’ ve ‘Yalova Safran Üniversitesi Aşçılık Bölümü Öğretim Üyesi’ görevlerini de başarıyla sürdürüyor.