RADİSON’DA MİL KAZAN THY İLE UÇ

Radisson Otelleri, Türk Hava Yolları'nın avantajlarla dolu Özel Yolcu Programı olan “Miles&Smiles” da yerini aldı

TURİZMİN SESİ
Radisson Otelleri ve Türk Hava Yolları A.O. arasında yapılan anlaşma ile Temmuz ayından itibaren tüm Miles&Smiles üyeleri, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki Radisson Blu otellerinde konaklamaları halinde 500 bonus mil kazanabilecek. Ayrıca, 15 Temmuz – 15 Eylül tarihleri arasında yapılan konaklamalardan iki kat mil kazanıp, Türkiye'deki Radisson Blu Otellerinde %15 restoran indirimlerden faydalanabilecekler.

Bu ortaklığın, Türkiye pazarındaki varlıklarını daha da kuvvetlendirdiğini , İstanbul'da iki, Ankara ve Çeşme'de ise birer otel işlettiklerini belirten Rezidor'un Pazarlama & CRM Başkan Yardımcısı John Kennedy sözlerine, “Miles & Smiles'ın iş ortağı olmaktan mutluyuz, işlerimizin gelişmesi açısından Türkiye içinde ve dışında sunacağı fırsatları dört gözle bekliyoruz.” diye devam etti.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Orhan Sivrikaya ise, Miles&Smiles üyelerinin mil kazanabildiği uçuşların her geçen gün arttığını, ayrıca yeni program ortakları ile özel yolcu programı Miles&Smiles'ın hizmet kalitesinin ve çeşitliliğinin arttığını belirtti. Radisson Oteller grubunun da diğer büyük program ortakları arasına katılmasından büyük bir heyecan duyduklarını belirten Sivrikaya, tüm üyelerin Radison otellerindeki konaklamalardan da artık mil kazanabileceklerini ve bu millerini ödül bilet olarak kullanabileceklerini belirtti.

Rezidor, bölgedeki önde gelen otel gruplarından biridir ve 44 ülkede yaklaşık 270 otelden oluşan bir portföye sahiptir.

Türk Hava Yolları 1933 yılında 5 uçaktan oluşan filoyla kurulmuş ve bugün, 142 uçaklı filosu ve 25 milyon yolcusuyla Türkiye'nin lider küresel taşıyıcısıdır. 2008 yılında Star Alliance üyesi olan Türk Hava Yolları 127 uluslararası, 39 yurtiçi olmak üzere dünyada 166 noktaya uçan, 4 yıldızlı havayolu şirketidir.

Rezidor Oteller Grubu, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da 86,300'den fazla oda ile faaliyette ve gelişmekte olan 400'den fazla otele sahiptir. Şirketin çekirdek markaları, Birinci Sınıf ve Tam Hizmet markası Radisson Blu ile genç ve dinamik bir orta pazar markası olan Park Inn'dir. Rezidor aynı zamanda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da The Regent and Country Inns & Suites'in mülklerini işletir ve İtalyan moda evi Missoni ile yeni yaşam tarzı markaları Hotel Missoni'yi işletmek ve geliştirmek üzere dünya çapında bir lisans anlaşması imzalamıştır.