POOL BAR SEZONU AÇIYOR

Yeşil ile mavi'nin benzersiz buluşma noktası Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte Pool Bar ve açık yüzme havuzlarını misafirlerinin kullanımına sunuyor

TURİZMİN SESİ


Sahil otellerinin incisi Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yeşillikler içinde konumlanan 3 adet farklı büyüklüklerdeki yüzme havuzlarını ve keyifli vakit geçirebileceğiniz Pool Bar'ını hizmete sokuyor. Tüm sezon boyunca hizmete açık olan yüzme havuzları yediden yetmişe tüm aile fertlerine keyifli bir yaz geçirme imkânı sunuyor.

Resort konforundaki şehir oteli Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, tatil beldelerinin rahatlığını ayağınıza getiriyor. Yaz boyunca sabah 09.00 ile akşamüstü 18.00 saatleri arasında Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'i beş yıldızlı hizmet kalitesini ve lezziz ikrâmlarını havuz başına Pool Bar ile taşıyor.

Güneşin sıcaklığı ile mavinin serinliğini buluşturan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de, misafirler 27 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki büyük havuzda rahatlarken, 18 metre uzunluğundaki kulaç havuzunda eğitmenler eşliğinde yüzme stilini geliştirebiliyor. Sıcacık yazın gelişini sevinçle kutlayan çocuklar için ise otel, güvenle yüzebilecekleri 3 metre çapında 50 santim derinliğinde havuz imkânı sunuyor.

Pool Bar'da Barbekü Keyfi
Cumartesi ve Pazar günleri hem havanın hem de havuzun keyfini sürmek isteyenler için Pool Bar'da BBQ büfe keyfi konuklarını bekliyor. İçecek hariç kişibaşı 50 TL fiyatı bulunan büfede, ızgara çeşitleri, salata büfesi, zeytinyağlılar ve tatlı çeşitleri bulunuyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'den havuz üyeliği imkânı
Şehrin kalbinde, yediden yetmişe tüm aile fertlerinin uzaklara gitmeden birlikte keyifli bir yaz geçirme imkânı sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yoğun iş temposu dolayısıyla tüm yaz boyunca rahatlamak isteyenlere farklı avantajlar sunuyor.

Hafta içi Havuz Girişi : 70 TL/kişi başı,
Hafta Sonu Giriş : 100 TL,/kişi başı

0-6 yaş grubu ücretsiz.

Üyelik hakkında daha ayrıntılı bilgi için 0212 413 0600 numaralı telefondan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Health Club'ı arayabilirsiniz.