Pera Palace Hotel Jumeirah Orient Terrace Açıldı

Pera Palace Hotel Jumeirah farklı bir etkinlikle yazlık mekanı Orient Terrace’ı açtı

TURİZMİN SESİ

Hava muhalefeti nedeniyle misafirlerin Orient Bar’da ağırlandığı açılışa sanat, iş ve cemiyet dünyasından birbirinden önemli isimler katıldı. Pera Palace Hotel Genel Müdür Pınar Kartal Timer’in ev sahipliğinde başlayan gece; ünlü iş adamı Şerif Kaynar ve Gonca Karakaş’ın hazırladığı kokteyller ve eğlenceli sunumla başladı. 
 
 
Turkcell Ceo’su Süreyya Ciliv, Ressam Ahmet Güneştekin, Nuri Çolakoğlu, Halil Bezmen, Cüneyt Akpınar, Sanatçı Faruk Bil, Mehmet Göçmen, Ata Köseoğlu, Tayfun-Suzan Beyazıt çifti, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özmandıracı gibi isimler geceye renk kattı. DJ müzikleri eşliğindeki eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.   
 
 
Yaz aylarında gündüz ve gece, yemek ve yemek sonrası için keyifli bir ortam sunan Orient Terrace; Pera Palace Hotel Jumeirah tarihi, tecrübesi ve farkı ile geçmişte olduğu gibi bugün de İstanbul’un en popüler mekânları arasında yer alıyor.
 
 
Seçkin menüsü, yerli ve yabancı şaraplardan oluşan zengin kavı, orjinal kokteylleriyle her gün 10.00-02.00 saatlerinde açık olan Orient Terrace, Türk ve Akdeniz mutfaklarından oluşan a la carte menüye eklenen ‘Steak Menüsü’ ile lezzet düşkünlerini bekliyor. 
 
 
Mekân aynı zamanda sezona damgasını vuracak sürprizlerle de oldukça dikkat çekiyor. Dünyanın en popüler ve sevilen kokteyllerinden biri olan, özellikle viski severlerin favorisi “Lynchburg Lemonade”, yapılan kapsamlı araştırmalardan sonra orijinal reçetesi modernleştirilerek kendi özel bardağıyla, Orient Terrace’ta sizleri bekliyor.
 
 
Bunun yanında, otelin deneyimli miksolojistlerinin 122 yıllık tarihi boyunca Pera Palace’ı ziyaret eden Agatha Christie, Ernest Hemingway, Alfred Hitchcock, Greta Garbo, Ian Flaming, Mata Hari gibi çok özel isimlerin tercihlerinden derlediği orijinal reçeteli ‘Hikâyeli Kokteyller’ de yaz tutkunlarını bekliyor.