PELİT’TE ANNELER GÜNÜ BRUNCH’I

Lezzet ustası Pelit'in İstanbul Kartal, Ataşehir ve Ankara Çukurambar şubeleri; 8 Mayıs Pazar günü 09.00 – 14.00 arasında gerçekleşecek Anneler Günü Brunch'ında birbirinden lezzetli tatlar sunacaklar

TURİZMİN SESİ


50 yılı aşkın süredir çikolata ve pasta ustalığı ile sektörün öncü markası olan Pelit, İstanbul Kartal, Ataşehir ve Ankara Çukurambar şubelerindeki Anneler Günü Brunch'ı ile annesine farklı bir hediye vermek isteyenlere lezzetli ve keyifli bir gün yaşatacak.

Lezzet ustası Pelit'in İstanbul Kartal, Ataşehir ve Ankara Çukurambar şubeleri; 8 Mayıs Pazar günü 09.00 – 14.00 arasında gerçekleşecek Anneler Günü Brunch'ında birbirinden lezzetli tatlar sunacaklar. Zengin mönüde; yöresel peynir çeşitleri, zeytin, poğaça, su böreği, simit, farklı ekmekler, haşlanmış yumurta, scrambled eggs, menemen, isteğe göre hazırlanan omlet alternatifleri, kete, gözleme, bal, kaymak, tereyağı, reçel, sucuk, sosis ve limitsiz çay yer alıyor. Ayrıca açık büfede kahvaltı alternatiflerinin yanı sıra 30 çeşit zeytinyağlı, brunch'ı tatlandıracak Pelit spesiyalleri, geleneksel tatlılar, cevizli ev baklavası, sütlü tatlılar, kekler, çikolataya batırılmış taze meyve seçenekleri bulunuyor. Farklı tatların bir arada sunulduğu Anneler Günü brunch'ı kişi başı 35 TL.

Pelit Anneler Günü Brunch'ı, annesiyle hem doyurucu hem de keyifli saatler geçirmek isteyenlerin tercihi olacak.
www.pelit.com.tr

KARTAL PELİT
Kordon Boyu Mah. Akdeniz Cad. No:38, Kartal
Tel:(0216) 473 48 33

ATAŞEHİR PELİT
Vedat Günyol Cad. Ataşehir İş Merkezi, A Blok, No: 26/A, Ataşehir
Tel:(0216) 469 96 50

ÇUKURAMBAR PELİT
Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. Ambrosia Plaza, No: 18, D: 2,
Çukurambar –Ankara
Tel: (0312) 285 80 00