Palmiye Hotel’de Görev Değişimi

Palmiye Hotel Gaziantep’te bir ilke imza atarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Genel Müdür ,Aşçıbaşı ve Resepsiyondaki görevleri geleceğimiz çocuklara devretti

TURİZMİN SESİ

Daha Mutlu, Daha Huzurlu sloganıyla yola çıkan Palmiye Hotel sektöründe emin adımlarla yoluna devam ediyor. Açıldığı günden bu yana hizmet sektörüne yeni bir soluk kazandıran Palmiye Hotel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir ilke imza atarak, çocukların yüzünü güldürdü. Genel Müdür Sait Keser,  aşçıbaşı ve resepsiyon görevlisi görevlerini bir günlüğüne çocuklara teslim ettiler. 
 
 
Palmiye Hotel Genel Müdürü Sait Keser, “Daha Mutlu, Daha Huzurlu sloganıyla Gaziantep’e yakışan adımlarla  ilerliyoruz. 4 yıldızlı otel  olarak hizmet vermeye başlayan işletmemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minik geleceklerimize  umut ışığı olmak , hem turizm ve  otelcilik sektörümüzü sevdirmek ve aşılamak için görevlerimizi çocuklara devrettik. Çocukların  o temiz hayallerinde ayakta kalmak adına bizlerde 23 Nisan tarihinde  işletme yetkilerimizi  1 günlük de olsa asıl sahipleri olacak çocuklara teslim ettik. Onlara kısaca Turizm sektörünün ülke ve il ekonomisine katkılarından bahsederek sektöre adım attırmak olmuştur. Bizler  ileri hizmet misafir anlayışında yeni bir çığır açıp geleceğe en güzel yatırımları kazandırmak niyetindeyiz” dedi.