Özlem’in Masalına Eşlik Eder misiniz?

Bir organizasyoncu ve bir turizmci ne yapabiliriz derken dedik ki en iyi bildiğimiz işi yapalım ve ikisini harmanlayalım dedik 8 odalı küçücük birotelimiz oldu

TURİZMİN SESİ

Bir hayalle başladı hikaye. Tatil rotası Sarıgerme'ydi. Bölge muhteşem,yöre halkı ise sıcacıktı tıpkı güneyin güneşi gibi.. Günler geçtikçe keşfedilen yerler arttı. Yeşil ve mavinin her tonu; kocaman arazilerde portakal,nar ve limonun rengarenk ama bir o kadar da uyumlu renk cümbüşü,kral mezarları,rafting,trekking,yamaç paraşütü,su sporları,mavi bayraklı koylar derken içimizdeki çocuk uyanıverdi ve mutluluktan vazgeçmeyip geri dönmemek için direndi.
 
 
Bir organizasyoncu ve bir turizmci ne yapabiliriz derken dedik ki en iyi bildiğimiz işi yapalım ve ikisini harmanlayalım. Yüreğimiz bizi kocaman bir arazide çim çatalı bir masal evine getirdi.Heyecan tavan yapınca "evet doğru yerdeyiz" dedik kendimizce.8 odalı küçücük bir otelimiz oldu ve başladık hummalı bir çalışmaya. Alan büyük olunca hayaller de kısıtlanmıyor.  Meyve ağaçlarımızı keşfettik ve reçeller mutfağımızda yerini almaya başladı. Sebze bahçemizi diktik.Bahçe korkuluksuz olmazdı derken bir de korkuluğumuz oldu.
 
 
Kıyamadık kuruyan salkım söğüdümüzü kesmeye. Öyle ya gölgesinde kimbilir kimler ne anılar biriktirmişti. Biz de rengarenk dileklerimizi iliştirdik,kuruyan dallarının yeşermesini ümit ederek.Günler masal tadında geçince adına da Özlem'in Masalı deyiverdik,gelen misafirlerimizin de masal kahramanları olduğunu düşünerek.. Yiyeceklerimizin birçoğunu doğal hayattan tedarik ediyoruz. Ekmek, reçel,turşu,kahvaltılıklar derken şimdi tavuklarımız,ördek ve kuzular,leylek ve kurbağalar,balıklar ve kaplumbağalarla zenginleşmeye başladık. Gün ağarırken göletin serinliğiyle nefes egzersizlerimizi yapıyor,arındırıyoruz ruhlarımızı..
 
 
Daha yolun başındayız. Gelecekte masalımızda kimlerin düğünlerine, doğum günlerine, tatil anılarına ev sahipliği yapacağımızı merak ediyoruz. Kısaca gökten üç elma düştü. Biri Özlem'in Masalına biri bize biri de bizimle birlikte bu masala ortak olacak kahramanlarımızın başına..Şimdi ise masalımıza 8 odamız ile doğal konseptli otel ve restoran hizmeti vererek devam ediyoruz. Köy kahvaltısı, Ege ve Akdeniz mutfağını kullanıyoruz. Yöre geniş bir doğa harikası olduğundan trekking, doğa ve alternatif hobi gruplarını ağırlıyoruz. Ayrıca dışarıdan grup veya münferit misafirlerimize restoran hizmeti veriyoruz. Siz de masalımıza eşlik etmek ister misiniz? Her gününüz masal tadında geçsin…
 
Güzelyurt köyü softalar mevkii No:27-28-29 Sarıgerme yolu üzeri Ortaca/Muğla
İrtibat tel:0 533 400 07 87 / 0 544 433 48 00