ÖZGÜR RUHLARIN PARTİSİ

PerAModa 'ÖZGÜR RUHLAR' partisi ünlü modacıları buluşturuyor

TURİZMİN SESİ

PeraAModa’dan yine muhteşem bir etkinlik... Perakende, AVM ve moda sektörleri yöneticilerinin buluşma, birbirlerini tanımayan sektör temsilcilerinin ise tanışma adresi olan PerAModa Group, organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. 13 Haziran'da İstanbul'un en elit ve popüler mekânlarından biri olan 360 İstanbul (Beyoğlu)'da yapılacak olan 'PerAModa ÖZGÜR RUHLAR Partisi' için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Şimdiye dek birçok renkli partiye imza atan PerAModa Group, bu kez PerAModa ÖZGÜR RUHLAR partisiyle eğlenceyi doruğa taşıyacak. 
Görkemli gecede, moda dünyasının ünlü isimleri, yine en çarpıcı koleksiyonlarını gözler önüne serecek  Sihirli Mikrofon Ödül Töreni'nde Yılın Türkçe'yi en iyi kullanan kadın radyocusu ödülü dahil birçok ödülünde sahibi olan, Radyo Alaturka'nın deneyimli programcısı ve KarmaLove Müzik Direktörü Serda Ceyhan ve ödüllü film yönetmeni ve senarist Volkan Karataş sunacak.Perakende, AVM ve Moda dünyasının seçkin isimleri,  13 Haziran Perşembe Akşamı , 360 İstanbul'da PerAModa “ÖZGÜR RUHLAR”  Partisinde BULUŞUYOR...
 
 
PerAModa  Group 2013 ‘ün EN GÖRKEMLİ, EN KEYİFLİ, EN KALİTELİ, EN ÖZGÜR RUHLARA sahip parti’sini gerçekleştirecek. MUHTEŞEM DEFİLELER, ÖDÜL TÖRENİ, KONSERLER, DANS,  DJ, NİCE  SÜRPRİZ  VE  İLKLERLE  tüm Perakende , Avm  ve Moda sektörü yöneticilerinin sosyal kulübü olan PerAModa  Group, EFSANE  bir organizasyona  daha imza atmaya hazırlanıyor. 
 
PARTİ PROGRAM İÇERİĞİ:
Başkan Engin YILDIRIM'dan DJ Performansı
Vedat BEHAR / Mehmet YENİGÜN Konserleri
Beste Naiboğlu ve Ekibi Özgür Kimlikler Paradoksu
DJ Performansı
Ezgi Ayçe KIZILDERE'den CAZ-POP Canlı Performansı...
 
MUHTEŞEM DEFİLELER
Serpin YAVUZ / KELEBEKLER DEFİLESİ
Ayhan YETGİN
Ahmet Giray YILMAZ / REBEL - ASİ  ( Slogan: Özgürlüğe İlk Adım )
Levon KORDONCİYAN ( Bond Koleksiyonu )
ÖDÜL TÖRENİ
Yılın moda tasarımcısı ( Bay-Bayan)
Yılın başarılı genç moda tasarımcısı ( Bay-Bayan)
Yılın modeli ( bayan-erkek )
Yılın moda TV programı 
Yılın başarılı tekstil firması & moda markası
Yılın Magazin muhabiri 
Yılın TV magazin programı ve sunucusu
Yılın Koreografı
Yılın moda gazetecisi 
Yılın sunucusu (Bay&bayan) 
Yılın trendsetter'ı
Yılın Magazin Portalı 
Yılın radyosu
Yılın başarılı moda fotoğrafçısı
Yılın Başarılı Blogger'ı
Ylın Başarılı Stylingi
 
 
NOT:  PerAModa Group yönetimi olarak ödül töreni kategorilerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.Partinin simgesi, 'ÖZGÜR RUHLAR'  konsepti nedeniyle ÖZGÜRLÜĞÜN SİMGE’lerinden biri olan KUŞ YUVASI gibi YÜKSEKTE MEKAN OLAN 360 İSTANBUL'U (BEYOĞLU) TERCİH ETTİK. Olağan üstü güzel bir PerAModa gecesine katılımınız için LÜTFEN 13 Haziran Perşembe akşamını AJANDANIZA NOT ALINIZ...
 
Bodroom Design ÖZGÜR RUHLAR  partisine gelen davetlilerden dileyenlerin fotoğraflarını çekecek ve bu fotoğrafları PerAModa dergi kapağına uyarlayarak hediye edecek. Böylece girişte Bodroom Design’a fotoğraf çektiren herkes PerAModa Dergi kapağında kapak yıldızı olacak. 
İsim analizi uzmanı FİLİZ KOÇ PerAModa Group'un organize ettiği davete gelen üyelerden arzu edenlerin detaylı 'İSİM ANALİZİ' ni ÜCRETSİZ yapacaktır. 
PARTİ MEKANI:  360 İSTANBUL (Beyoğlu)
ADRES VE İLETİŞİM BİLGİSİ:
İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163/8 Beyoğlu İSTANBUL
T +90 212 251 10 42-43 | M +90 533 691 0 360 | F +90 212 249 24 38