ORNELLA MUTİ,GÖKSU’DA

Ornella Muti, İstanbul tatili sırasında, Arena Teknesi'yle gezdiği İstanbul Boğazı'na ve ardından yemek için gittiği Göksu Marine Cafe & Restaurant'ın bulunduğu Göksu Deresi ile Anadolu Hisarı'na hayran kaldı

TURİZMİN SESİ


Sevgilisi Fabrice Kerher ile geldiği İstanbul'da, ilk olarak Sultanahmet'teki tarihi ve kültürel eserleri ziyaret eden Ornella Muti; Boğaz gezisi sırasında yalıları çok beğenerek, boğazda bir ev alabileceğini ifade etti.
İstanbul Boğazı gezisi sırasında, fotoğraflar da çeken Ornella Muti, hem boğaz gezisi sırasında kendisine eşlik eden Arena Teknesi ekibine, hem de aynı grup bünyesinde yer alan Göksu Marine Cafe & Restaurant ekibine, aldığı güler yüzlü hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Ağırlıklı olarak Türk mezeleri ve balık yemeği tercih eden Ornella Muti; Anadolu Hisarı'ndaki, Göksu Deresi boyunca yer alan evlere ve bölgenin genel ambiyansına hayran kaldığını da sözlerine ekledi.

Fasıllı sandal sefaları, İstanbulluların hizmetinde
Göksu Marine Cafe & Restaurant tarafından, fasıl eşliğindeki sandal sefası, pazar günleri İstanbulluların hizmetine sunuluyor.
Osmanlı döneminde, Göksu Deresi üzerinde düzenlenen sandal sefalarını günümüzde yaşattıklarını anlatan Göksu Marine Cafe & Restaurant'ın işletmecisi Gül Küçükserim, “Osmanlı döneminde, padişahlar burada, sultan kayıklarıyla sandal sefaları yapmışlar. Biz de, bir yandan bu nostaljiyi yaşatırken, diğer yandan Anadolu Hisarı ve Göksu Deresi'ni, 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti içinde turizme kazandırmayı hedefledik” dedi.

Ayrıca, unutmadan söyleyelim… Boğaz'da, teknenizi bağlayıp, kahvaltınızı edip, öğle- akşam yemeğinizi yiyebileceğiniz, ender mekanlardan biri… Teknesiyle, Boğaza açılanlar bilir. Teknenin bağlanacağı en yakın yer, Poyrazköy veya Adalar'dır. Tekne ve yatların bağlanmasına imkan veren Göksu Marin Cafe & Restaurant, tekneyle Boğaza çıkacakların popüler uğrak yerlerinden biridir.

Göksu Marin Cafe & Restaurant: 0216 332 03 94