ORGANİZASYON ÖNCESİ İSTANBUL TANITIMI

2013 yılında İstanbul’da “Dünya Hipertansiyon Kongresi”ni düzenleyecek olan Ea Organizasyon, Avustralya’nın en önemli şehirlerinden Sidney’de hem kongrenin hem de İstanbul’un tanıtımlarını yapmaya şimdiden başladı

TURİZMİN SESİ


Uluslararası Hipertansiyon Derneği tarafından bu yıl Sidney’de düzenlenen “Dünya Hipertansiyon Kongresi” boyunca tanıtım standı ile yer alan Ea Organizasyon, katılımcıların da ilgi odağı oldu.
İstanbul’da yapılacak Dünya Hipertansiyon Kongresi 2013’e ilgi büyük Sidney’de İstanbul rüzgarı estiren Ea Organizasyon’un Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Yönetsel, 2013 yılında İstanbul’da yapılacak olan kongreye şimdiden muazzam bir ilgi olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:
“Ea Organizasyon olarak, bu yıl 10. yaşımızı kutluyoruz. Bu 10 yıllık süreçte son derece başarılı birçok kongre ve organizasyona imza attık. Gelecek sene 27 – 30 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da yapacağımız

Dünya Hipertansiyon Kongresi de bunlardan bir tanesi olacak. Dünya genelinde önem taşıyan bu etkinliği İstanbul’a taşımaktan gurur duyuyoruz. Sidney’e geliş amacımız, hem bizim yapacağımız kongrenin hem de İstanbul’un tanıtımını yapmaktı. Standımızı çok sayıda katılımcı ziyaret ederek İstanbul hakkında birbirinden ilginç sorular sordular. Dünya Hipertansiyon Ligi Yönetim Kurulu Üyeleri de bizimle yakından ilgilendi ve gerek Türkiye, gerekse İstanbul hakkında merak ettikleri birçok şey sordular. Gerçekten İstanbul’un çok merak edilen ve ilgi duyulan bir lokasyon olduğunu bir kez daha anladık. 2013 yılındaki kongremizle İstanbul’da çok ciddi sayıda konuk ağırlayacağız. Tıp Kongreleri ve ilaç sanayi toplantıları son 20 yıldır en çok para harcayan organizasyonlar. Bu çerçevede bizim kongremizin de İstanbul’a, ekonomik anlamda önemli ölçüde katkı sağlayacağını düşünüyoruz.”