Oman Air MySpace hizmetini paylaştı

Ekonomi kabin yolcularımıza yanlarındaki koltuğun boş olduğundan emin olma fırsatı sunuyoruz!

 TURİZMİN SESİ


Sosyal mesafeye uygun, konforlu ve güvenli olmasını sağlamak için, MySpace hizmetimizi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Uçaklarımızın kalkış saatinden 48 saat öncesinde ve kalkışlarına 3 saat kalana kadar, online check-in esnasında, yolcularımız koltuklarını interaktif bir oturma planı üzerinden seçebiliyor ve yanlarındaki en az bir koltuğun boş olmasını sağlayabiliyorlar.
 
Bunun yanısıra, “Şimdi Kabin Yükseltin” ürünü ile Business kabine geçiş de sağlanırken, tercihen MySpace ile 25 USD’den başlayan fiyatlarla yan koltuğun satın alımı da gerçekleştirilebiliyor.

Sizlerle yepyeni ürünümüz MySpace fiyatlarını paylaşmak isteriz

MySpace hakkında önemli bilgiler;
•    Uçakların doluluk oranlarının %90’dan fazla olması durumunda hizmet kullanım dışıdır.
•    Hizmet PNR rezervasyon içerisinde çalışmaktadır, çoğunlukla 1 ya da 2 yolculu rezervasyonlar bu hizmeti kullanabilir.
•    Yolcu, kendi sırasındaki koltuklar haricinde ön ve arka koltukları seçemez.
•    Bu hizmet, CBGG ile birlikte kullanılmamaktadır, bu nedenle el bagajı kısıtlaması geçerlidir.
•    INFT çocuk ile birlikte seyahat eden yolcular, bu hizmeti kullanamamaktadır.
•    Acil Çıkış ya da Bulkhead koltuğa rezerve yolcu, bu hizmeti kullanamamaktadır. Bununla birlikte, yolcu “MySpace” kullanmak isterse, önceden rezerve edilmiş koltuk için herhangi bir geri ödeme yapmadan koltuk değiştirmesine izin verilecektir.
•    Yolcu, istem dışı nedenlerle başka bir uçuş için rezervasyon yaptıysa (Oman Air kaynaklı), yolcuya otomatik olarak para iadesi yapılacaktır.
•    Yolcu başka bir uçuşa geçerse, rezervasyonu yapılan hizmet yeni uçuşa aktarılmayacak, ancak yolcuya hizmet bedeli otomatik olarak iade edilecektir.
•    Operasyonel neden veya son dakika talebi için, Havaalanı Yöneticisi veya Kabin Amiri, koltuğu serbest bırakmak için geçerli bir neden sunarak bu koltuğu serbest bırakabilir. Yolcudan easyupgrade@omanair.com adresine iade talep eden bir e-posta göndermesi istenir.
 

Tüm sorularınız için Pazartesi-Cuma 09:00-14:00 arası 0212 932 82 82 numaralı Rezervasyon hattımızı, mesai saatleri dışında ise 7/24 İngilizce/Arapça hizmet veren Global Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.