ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Yahşi Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencilerine ve velilerine karne hediyesi olarak akşam yemeği verdi

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Oldukça neşeli bir atmosferde geçen yemek Başkan Şahbaz'ın Yahşi Yalısı'ndaki kendi otelinde düzenlendi. Başkan Şahbaz ve eşi Gül Hanım konuklarını kapıda karşılayarak hepsiyle tek tek ilgilendi.Yemeklerini neşe içinde yiyen öğrenciler ve aileleri yerel sanatçı Reha Ergene'nin şarkılarıyla doyasıya dans edip tüm senenin yorgunluğunu attılar.

Okul Müdürü Engin Akkaya yaptığı teşekkür konuşmasında 'Çocuklarımızın aileleriyle birlikte eğlenebilecekleri ortamlarda bulunmaları da eğitimin bir parçası. Hem velinin hem öğrencimizin özgürce davrandığı, gerçekten eğlendiği böyle bir gece verilebilecek en güzel hediye oldu. Sayın Başkanımıza bu imkanı bize sağladığı için çok teşekkür ediyoruz 'dedi. Geceye ailesiyle katılan Engin Bey gece boyunca tüm öğrencileriyle dans etti, mutluluklarını paylaştı.

Başkan Şahbaz ve eşi Gül Hanım çocuklarla Çökertme oynadı, fotoğraf çektirdi. Gecenin sürprizi pastayı çocuklarla birlikte kesen Başkan ' Öğrencilerimizin ve ailelerinin böyle özgürce eğlendiklerini görmek beni çok mutlu etti. Şahsım ve Ortakent-Yahşi Belediyesi olarak okulumuzun her zaman yanında, arkasındayız.

Bu yıl sonu organizasyonunu gelenekselleştirelim, her yıl bir araya gelip eğlenelim' dedi. Başkan Şahbaz'ın bu müjdesi sevinçli alkışlarla karşılandı. Çocuklar ayrıca Başkan Şahbaz'ın okula hediye ettiği plazma TV sayesinde her hafta düzenlenen 'Film Günleri' için de çok mutlu olduklarını Başkan'a ilettiler. Basınında ilgi gösterdiği gece, öğrencilerin danslarıyla, neşeli kahkahalarıyla geç saatlere kadar devam etti.