ÖĞRENCİLER TURİZM ÖĞRENİYOR

Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin Ekim 2011 etkinlikleri kapsamında düzenlenen ilköğretim öğrencilerine yönelik turizm bilincini geliştirme eğitimlerinin ikincisi gerçekleştirildi

TURİZMİN SESİ


Turizm bilincini geliştirme eğitimleri etkinliğinde bu ay Eskişehir Orhangazi İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, 19 Ekim 2011 tarihinde Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin Odunpazarı'ndaki binasında misafir edildi. “İlköğretim Öğrencileri Turizmi Öğreniyor” başlığını taşıyan eğitim faaliyetinin koordinasyonu Turizm Araştırma Uygulama Birimi'nden Öğr. Gör. Aysel YILMAZ, Öğr. Gör. Duygu YETGİN ve doktora öğrencisi Azamat ABAKİROV tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencilerine turizm ile ilgili bir konferans verildi ve öğrencilerin konuyla ilgili soruları yanıtlandı. Eğitim etkinliğine Orhangazi İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğretmeni Neriman ASLAN ve veli temsilcisi Sevil İZKÜ nezaret ettiler. Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin “İlköğretim Öğrencileri Turizmi Öğreniyor” etkinliğinin her ay düzenli olarak devam edeceği bildirildi.