ÖGER,FRANKFURT’TAN ELAZIĞ’A UÇUYOR

Öger Tur tarafından Almanya'dan Elazığ'a direkt uçuşlar başladı. Avrupa'dan ilk uçuş yapılması nedeniyle havaalanında mehteran takımlı bir tören düzenlendi.

TURİZMİN SESİ


Yolcuları karşılama törenine Vali Muammer Erol ile Belediye Başkan Vekili Atik Birici katıldı. Öger-Tur tarafından Almanya'dan Elazığ'a direkt olarak uçuşlar yapılmaya başlandı. Bugün Almanya'dan gelen yolcular Elazığ Havaalanı'nda mehteran takımı ile karşılandı. Havaalanında açıklama yapan Elazığ Valisi Muammer Erol bundan sonra Elazığ Havaalanı'ndan direkt Avrupa uçuşlarının yapılacağını belirterek, "İnşallah bu uçuşların sayısı vatandaşların istediği şekilde olur" dedi.

Vali Erol, "Özellikle Elazığ için değil, Tuncelili, Bingöllü vatandaşlarımızın da gurbetçilerimizin de memleketlerine daha kolay ulaşmaları için ve tatil sayılarını artırmaya da vesile olacaktır. İnsanlarımız için iyi olacaktır" diye konuştu. Almanya dan gelen yakınlarını bekleyen vatandaşlar seferlerden duydukları memnuniyeti kaydettiler. Uçaktan inen gurbetçiler ise hizmetin çok önemli olduğunu belirterek, daha önce çok sıkıntı çektiklerini söylediler.