OFLAZ TURİZM'DEN SATRANÇ TURNUVASI

Oflaz Turizm, 2011 yılı için atağa geçerek Kemer'in en iyi beş yıldızlı otelleri sıralamasında yer alan Hollanda mimarisi ile ünlü Orange County Otel ile anlaştı

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Kemer bölgesinde adı sıkça duyulmaya başlanan ve hizmet kalitesiyle güvenilir bir Acente olma unvanını kazanan Oflaz Turizm, 2011 yılı için atağa geçerek Kemer'in en iyi beş yıldızlı otelleri sıralamasında yer alan Hollanda mimarisi ile ünlü Orange County Otel ile anlaştı. 2010 yılı içerisinde bölgede yaptığı başarılı operasyonlar ile dikkat çeken Ozan Güven yönetimindeki Oflaz Turizm, 2011 yılına güzel bir başlangıç yaptı. 2011 yılının ilk haftalarında Kongre ve Seminer gruplarını Kemer'e getirerek hizmet sunan Oflaz Turizm aynı zamanda bir gelenek haline getirdiği ve 4 yıldan bu yana hizmet sunduğu ve bu yılda 29 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan TSF'nin (Türkiye satranç federasyonu) organize ettiği Türkiye Yaş grupları Satranç Turnuvası için gelecek olan gruplarının anlaşmış olduğu Orange County otelde % 100 müşteri memnuniyetiyle konaklamaları için çalışmalarını son hızla sürdürüyor.

Oflaz Turizm sahibi Ozan Güven konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “ Turnuva yaklaşık bir hafta sürecek ve biz Oflaz Turizm olarak 25 kişilik bir ekip ile hizmet sunacağız. 600-700 kişilik bir topluluğa hizmet edecek olmanın gururunu yaşamaktayız. Kemer esnafımızın da bu organizasyon boyunca yapacakları satışlar ile yüzlerinin gülmesini diliyoruz.”dedi.

Oflaz Turizm sahibi Ozan Güven, acentesini, İstanbul, Adana, Osmaniye, Mersin,Hatay,İzmir,Zonguldak,Ankara,Ordu,Bodrum,Kuşadası,Denizli, Marmaris,Manisa,Gaziantep gibi illerden gelen misafirlere hizmet edeceğini ve Oflaz Turizm aracılığı ile gelen tek bir misafirin bile kendileri için çok özel ve değerli olduğunu belirtti. Güven ayrıca, önceki yıllardan oldukça tecrübeli olduklarını, yarışma için gelen sporcu, antrenör ve velilerin isteklerine tam anlamıyla nasıl cevap vereceklerini bildiklerini ve çalışmalarının son hızla devam ettiğini söyledi.