ODEON TOURS'TAN BENELUX- PARİS TURU

Brüksel, Paris, Lüksemburg, Köln ve Amsterdam; ODEON Tours’la 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla keşfedilmeyi bekliyor

TURİZMİN SESİ

Brüksel, Paris, Lüksemburg, Köln ve Amsterdam; müzeleri, kiliseleri, ünlü meydanları, birbirinden ilginç tatları ile ziyaretçilerin yaz tatilini renklendirecek. ODEON Tours, Avrupa’nın en çok ziyaret edilen turizm merkezlerini düzenlediği turlarla keşfetme şansı sunuyor.
 
Kanallar şehri; Amsterdam 
12’inci yüzyılda Amstel nehrinin kıyısına bir balıkçı kasabası olarak kurulan şehir şu anda Hollanda’nın en büyük şehri ve başkenti. Şehrin eski bölümü koruma amaçlı inşa edilmiş kanallarla çevrili. Bu kanallarda tekne gezintisi yaparak eski şehir ve Amsterdam mutlaka görülmeli. Amsterdam ve Hollanda’nın simgesi haline gelmiş olan Yel Değirmenleri, Klasik Hollanda köyleri, dünyaca ünlü Kırmızı Fener sokağı (Red Light Street) görülmesi gereken yerler arasında. Farklı lezzet arayışı olanlar; adını Hollanda’nın kuzey eyaletlerinden olan Edam kasabasından almış Edam Peyniri’ni denemeli.
 
Dünyada eşine çok fazla rastlanamayan Amsterdam Çiçek Pazarı ya da orijinal ismiyle Bloemenmarkt’tan mutlaka bir lale soğanı alınmalı.
 
  “IŞIK ŞEHİR” Paris: Işık Şehir(Ville Lumiére) olarak da bilinen, Fransa’nın başkenti ve Avrupa’nın kültür sanat merkezi Paris, yaklaşık 2000 yıllık tarihe sahip. Seine Nehri’nin her iki yakasına kurulu olan bu ilde tekne turu yaparak şehir panoramik olarak gezilebilir. Louvre Müzesi, Mont Marte ressamlar tepesi ve Eiffel kulesi görülmeden, Paris’in kalbi olarak bilinen Champs-Élysées caddesi üzerindeki kafelerde oturup bir şeyler içmeden bu şehirden dönülmemeli. 
 
Güney Fransa'nın Roquefort kasabasında üretilmeye başlanan içi küflü, güzel kokulu bir peynir olan Roquefort peyniri ya da Rokfor peyniri de mutlaka denenmeli. Arzu eden misafirler yine dünyaca ünlü Lido Show – Kabare Programına katılabilir. Avrupa’nın Başkenti Brüksel: Zenne Irmağı’nın kıyısında kurulu olan şehir yalnızca Belçika’nın değil Avrupa Birliği’nin de başkenti konumunda. Birkaç yüzyıl önce bataklığın kurutulması sonucu ortaya çıkmış bir şehir olan Brüksel, bataklığın içindeki yerleşim yeri anlamına de geliyor. Kozmopolit kültürün ve Orta Çağ kültürünün iç içe olduğu mistik bir havaya sahip olan Brüksel’de Borsa Binası, Büyük Katedral Meydanı, Balık Pazarı ve müzeler görülmeden şehir tam olarak görülmüş sayılmaz. Bu bölgeye gelmişken, 11’inci yüzyılın ticaret başkenti olan ve günümüzde ‘Aşıklar Şehri’ olarak anılan Brugge kenti de görülmeden Belçika’dan ayrılmamalı. Çikolata sevenler meşhur Belçika çikolatasını tatma fırsatını kaçırmamalı.        
 
Her bütçeye göre seçenekler
Promosyon ürünlerden biri olan  6 gecelik Benelux-Paris turları THY, SUN EXPRESS ve Pegasus Havayolları alternatifleri  ile gerçekleştiriliyor. Brüksel, Paris, Lüksemburg, Köln ve Amsterdam programında; 3 ve 4 yıldızlı otel alternatiflerinde konaklanıyor. 
 
Kalitenin adresi ODEON Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat
ODEON Tours, başta Mısır ve Tayland’da bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldiv Adaları, Vietnam, Seyşel Adaları, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün  ve  Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam etmektedir. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ile ODEON Tours’un uluslararası deneyimlerini tecrübe edebilirsiniz.
 
ODEON Tours’dan her 100 TL’lik alışverişe, 50 mil
TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles & Smiles’ın üyeleri ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm yurt dışı tur paketlerinde ve kişiye özel hazırlanan programlarda her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.
 
Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com  adresine ulaşabilirsiniz.