Nusaybinli Öğrencilere 450 Adet Kitap Hediye

GATOB kurucu başkanı Hüseyin ASLAN köy okulları için kitap kampanyası başlattıklarını, amaçlarının kırsal kesimdeki çocuklara kitap ulaştırmak ve onları okumaya alıştırmak olduğunu belirtti

TURİZMİN SESİ

GATOB kurucu başkanı ve Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin  ASLAN yaptığı açıklamada köy okulları için kitap kampanyası başlattıklarını belirtti amaçlarının kırsal kesimdeki çocuklara kitap ulaştırmak ve onları okumaya alıştırmak olduğunu belirtti. Hüseyin ASLAN, Bugün burada GATOB ve HABER TURİZM olarak Nusaybin Bahçe başı köyü okuluna 450 adet kitap yardımında bulunuyoruz.

Bu projenin gerçekleşmesinde bize destek olan HABER TURİZM ve Turgay Genç ’e teşekkür ediyoruz. Amacımız öğrenci kardeşlerimizin ve eğitimcilerimizin eğitim ve öğretim hayatlarına katkıda bulunmak. Bu projeyi yaparken bölge turizminin gelişmesini hedeflediğimiz birliğimiz çatısı altında sosyal sorumluluk projelerimizle bölge turizmine yönelik çalışmalarımızı taçlandırmak istedik. Bugün burada kitap dağıtımımız 450 öğrenci , ülkemiz sınırları içinde eğitim gören milyonlarca öğrenci gibi gelecekte ülkemizin geleceğine milli birliğine ve bütünlüğüne teminat olacağına inanıyoruz. Sizin de artık armağanınız kitap olsun sloganıyla her kitap hedefe giden bir adımdır. onlara masalarını , hayallerini verelim kahramanları da siz olun İstedik. Kampanyanın amacı Güneydoğu Anadolu bölgesindeki farklı köylerde kitaba ihtiyacı olan okullar için kitap toplayarak zengin bir kütüphaneye sahip olmalarını sağlamaktır. Bu projenin gerçekleşmesinde bize destek olan HABER TURİZM, bölge mülkiye amirlerine  ve siz değerli basın  mensuplarına teşekkür ederim dedi.Aslan, kampanyaya herkesten destek bekliyoruz,kitap bağışı yapmak isteyenlerin 0534 283 32 60 numaralı telefonla kendilerine ulaşılmasını istedi.