NORVEÇ EMEKLİLERİ ANTALYA FLAVİUS’TA

KADIKÖY LIFE dergisinin köşe yazarlarından Dr. Sinan İbiş'in büyük çabalarıyla kurulan Flavius Grubu'ndan estetik, güzellik ve sağlıklı yaşam alanlarında hizmet alan yabancı uyruklu emeklilerin sayısı her geçen gün artıyor

Kadir Toprakkaya / Kadiköy Life


Norveçli emeklileri yaşamlarını sürdürmek üzere Türkiye'ye getirmeye başlayan Scadinavian Life Center Grubu (SLC Group), Türkiye'de Flavius Grubu'nu kendisine partner seçti.

Emekliler özellikle ciltlerindeki kırışıklıklar ve kılcal damar problemleri, yorgun bacaklar ve kilo problemlerine yönelik uygulamaları öncelikle tercih ediyorlar. Antalya - Belek'te, Gloria Golf Oteli'nin suitlerinde konaklayan ve bu otelin seçkin hizmetlerinden yararlanan emekli Norveçliler, Türkiye'deki yaşamlarından son derece memnunlar.
Emekli turizminde Antalya'nın konumu…

SLC Group CEO'su Mr. Trygve J. Willerstrud, 11 Eylül 2009 tarihinde beraberinde 2 emekli ile Antalya'da Flavius Sağlıklı Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti ve yeni işbirliği olanaklarını Flavius Sağlıklı Yaşam Merkezleri CEO'su Dr. Sinan İbiş ile görüştü.

Aynı zamanda Medikal Turizm Derneği Başkanı olan Dr. Sinan ibiş ve Türkiye'de medikal turizm alanında yol kat etmiş tur operatörü olan Agne Tour'un yöneticisi olan Şerife Kaya'nın da katıldığı toplantıda, yaşlı ve emekli turizminde Antalya'nın geleceği tartışıldı.

Flavius Grubu emekli turizmi için kolları sıvadı…
Dr. Sinan İbiş, Flavius Grubu olarak Türkiye'de gerçekleşen yaşlı ve emekli turizminde, Norveç projesinin dünyada gerçekleşen yaşlı turizminden pay almak için Türkiye adına son derece önemli bir misyonu üstlendiğini, Flavius Grubu olarak gerek yaşlıların sağlıklı ve mutlu yaşamaları için, gerekse de yaşlı turizmi adına Türkiye'deki bürokrasinin geliştirilmesine yönelik tüm imkanlarını seferber edeceklerini ifade etti.

Norveçli golfçüler de Türkiye'ye gelecek…
SLC Grubu'nun Türk ortağı Akif Alpar ise, önümüzdeki günlerde Norveçli golfçüleri Türkiye'ye getirmeye başlayacaklarını, bu çerçevede Türkiye'de gerçekleşen golf turizmine katma değer sağlayacaklarını, bunun yanı sıra Flavius Medikal Turizm Organizasyonu ile de golfçülerin sağlıklı yaşam seviyelerini geliştirecek çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti.