NİŞANTAŞI KRYOLAN NUBİA SHOP AÇILDI

Türkiye'ye İnanır Group güvencesiyle getirilen ve profesyonel makyaj sanatçılarından dünya starlarına kadar herkes tarafından tercih edilen Kryolan Nişantaşı Apdi İpekçi’de özel bir show ile açıldı

TURİZMİN SESİ

Dünyada 70'den fazla ülkede makyaj sanatçıları, tiyatro, sinema, TV, video ve efekt uzmanlarıyla herkes tarafından tercih edilen Kryolan Nubia Makyaj Ürünleri, günlük hayatta her türlü kırışıklık ve cilt bozukluğunun yarattığı olumsuz görüntüleri yok etmesiyle dikkat çekiyor.

 
Kryolan 750'den fazla renk yelpazesi ve tonlamaları ile 16.000' den fazla ürün üreterek profesyonel makyaj ürünlerinde lider konumda.
 
 
Kryolan Nubia Shop Apdi İpekçi'de yıllardır ünlülerin kullandığı ürünlerle ve eğitimli uzmanlar eşliğinde siz de kendinizi bir film yıldızı gibi hissedeceksiniz!
 
 
Profesyonel makyaj uygulamasıyla yüzünüze uygun makyajın sırlarını keşfederken önemli özelliklerinizin nasıl ön plana çıkarak daha dikkat çekici göründüğünüzü farkedeceksiniz!
 
 
Firma merkezinde en son teknoloji ile donatılmış ar-ge laboratuvarları ve profesyonel kimyagerlerden oluşan uzman ekibi ile cilde tamamen uyumlu.
 
 
Kullanıldığı süre zarfında cilde bakım yapma özelliği bulunan ürünler ve özel hammaddeler geliştiren Kryolan, kendi kulvarında dünyada bir çok ilke imza atarak sektörün gelişimine büyük katkı sağlamıştır.
 
 
 
Kryolan Nubia Shop (Abdi İpekci)
Güzellik Merkezi
Harbiye Mah Abdi Ipekci Cad No7/2 Nisantasi İstanbul, Türkiye