NİŞANTAŞI İSTANBUL’UN ŞANZELİZE’SİDİR

Gallery Residence&Butik Hotel Genel Müdür Yardımcısı Dilek Kişioğlu, “Nişantaşı, İstanbul'un Şanzelize'sidir”

TURİZMİN SESİ


Son dönemlerde, residence ve butik otel projeleriyle yatırımcıların gözdesi haline gelen Nişantaşı; İstanbul turizminin parlayan yeni yıldızı olmaya aday… Birbirinden şık ve ünlü olan restoran, cafe ve mağazalarıyla, yalnız İstanbulluların değil, kente gelen turistlerin de gönlünde taht kuran Nişantaşı; özellikle iş nedeniyle uzun süre İstanbul'da konaklayacak olan iş dünyasının ilk tercihi arasında yer alıyor.

Nişantaşı'nın, yabancı işadamları tarafından yoğun talep gördüğünü anlatan Gallery Residence&Butik Hotel Genel Müdür Yardımcısı Dilek Kişioğlu, son dönemlerde turizm yatırımcılarının bölgede residence ve butik otel yapmak için yer arayışı içinde olduğunu söylüyor.
Konumu ve sahip olduğu potansiyeli nedeniyle Nişantaşı'nın İstanbul turizminin parlayan yıldızı olduğunu belirten Dilek Kişioğlu, “Nişantaşı, çok şık olan cafeleri, restoranları, mağazaları, sergi salonları ile eğlence, alışveriş, yeme-içme, sanat gibi birçok etkinliğin kalbinin attığı yer. Şıklığı, huzuru ve sunduğu tüm güzellikleriyle Nişantaşı, İstanbul'un Şanzelize'dir” diyor.

Misafirlerimizin %40'ı, 6 ay ile 1 yıl arasında konaklıyor
Residence ve butik otel hizmeti veren Gallery Residence&Butik Hotel'in, müşteri profilinin %40'nın 6 ay ile 1 yıl arasında konaklayan işadamları olduğunu kaydeden Dilek Kişioğlu, “Ev sıcaklığını butik otel konforuyla birleştirdiğimiz otelimizde konaklayan misafirlerimizin tamamına yakını, yurtdışından iş amaçlı geliyor ve büyük çoğunluğu 6 ay ile 1 yıl arasında uzun süreli konaklıyor. Her bir konuğumuza, beklentilerinin çok üstünde hizmet verip, kentte ilişkin öğrenmek istedikleri her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye belirtiyor.

Bu yıl, %90 doluluk hedefliyoruz
2010 yılına çok iyi başladıklarını ifade eden Dilek Kişioğlu, yılı %90'a yakın dolulukla kapatmayı hedeflediklerini anlatıyor. Uzun süreli konaklamaların yanı sıra, bölgenin ulaşım kolaylığı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'na yakınlığı nedeniyle kısa süreli konaklamalarda da yoğun talep aldıklarını belirten Dilek Kişioğlu, “Brezilya'dan Mısır'a, İsviçre'den Yeni Zelanda'ya kadar birçok ülkeden işadamlarını ve dönem dönem tatil amaçlı gelenleri misafir ediyoruz.

YES Hotels Group bünyesinde, 2006 yılı sonunda hizmete açtığımız Gallery Residence&Butik Hotel'imizin tamamı suit olan 21 odası; Van Gogh, Toulouse Lautrec, Rembrandt, Picasso, Dali gibi dünya resmine damgasını vurmuş olan dahi ressamların eserlerinin replika ve posterleri ile donatıldığı için çok beğeniliyor. En az, 45 m2 ve üzerinde olan odalarımızda, gerek iç donanımın zenginliği, gerek hizmet kalitesi olarak bir otel odasında bulabileceğinizden daha fazlası sunuluyor” diyor.

Nişantaşı'ndaki 2. otel, Haziran ayında açılıyor
YES Hotels Group'un Nişantaşı'ndaki 2. otelinin Haziran ayında açılacağını kaydeden Dilek Kişioğlu, 12 suitten oluşacak ve her bir suitin ünlü bir caz sanatçısının ismiyle adlandıracağı Jazz Hotel'in, bölge turizmine yeni bir soluk ve renk getireceğini belirtiyor.