NG HOTELS ‘ZİRVE’DE YERİNİ ALDI

Sağlıklı bir gelecek şekillendirmek üzere her yıl düzenlenen ‘Global Wellness Summit-2015’ Zirvesi bu yıl 13-15 Kasım tarihleri arasında Meksiko’da düzenlendi

TURİZMİN SESİ

500’ü aşkın üst düzey katılımcı arasında NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk’de yerini aldı. Her yıl alanında lider markaları ve bu markaların üst düzey yöneticilerini bir araya getiren zirve bu yıl 9’uncu kez düzenlendi. Bu yıl düzenlenen zirvenin başlığı ‘Building a Well World’ (İyi bir dünya inşa etmek) oldu.Üzerinde bulunduğumuz dünyayı daha yaşanılabilir kılmayı, inanın kendine verdiği değeri arttırmayı ve iyi bir gelecek için hedefler üretmeyi esas alan zirve 3 gün sürdü. Zirvede yer alan 500’ü aşkın katılımcı arasında, NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk de vardı. 

Alanında başarılı yöneticilerin gelecek yıl hedeflerini anlattığı, markaları adına yapacakları açılımların üzerinde durduğu, sektörün birbirini daha yakından tanıdığı ‘Global Wellness Summit – 2015’ hem Türkiye’de hem de dünyada Spa ve Wellness alanında daha başarılı ve hareketli yılların geleceğinin habercisi. Son yıllarda dünyadaki örnekleriyle neredeyse aynı seviyeye gelen Türkiye, wellness turizminin öncüsü NG Hotels’in atılımları  ve bu alanda yapacağı yeniliklerle, dünya standartlarının da üzerine çıkacağa benziyor.