NG Enjoy ve NG Sapanca’da Huzurlu Bir Sonbahar Molası

Doğanın içinde muhteşem konumuyla ayrıcalıklı tatil keyfi sunan NG SAPANCA ve NG ENJOY, sonbaharda da hem ruhuna hem bedenine iyi gelecek bir tatil arayan misafirlerini bekliyor

TURİZMİN SESİ


Orman havası içinde sonbaharın dinginliğini yaşarken bir yandan da Spa bakımları, gurme lezzetler ve kapalı havuzlar ile kendinize ayrıcalıklar sunacağınız bir tatile ne dersiniz? Yüksek hizmet kalitesi, özel lezzetleri ve İstanbul’a komşu konumu ile unutulmaz tatillerin adresi NG SAPANCA ve NG ENJOY, sonbaharda dingin bir tatil arayanlara büyüleyici bir deneyim sunuyor.

NG ENJOY’DA HUZURA DAVET 
NG ENJOY, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranları, kapalı havuzları, çocuklara özel alanlarıyla sonbaharda tüm aile bireylerine hayallerindeki tatili yaşatıyor. Uzman ekiplerin hazırladığı programlarla yenilenme imkanı sunan NG ENJOY, kapalı havuzları, Türk hamamı, Bio saunası, Aromaterapi buhar odası, Macera duşları, Tepideryum dinlenme odası, cilt bakım ve masaj seçenekleriyle şehrin stresinden uzaklaşma fırsatı sunarken orman terapisi ve bisiklet turu gibi aktiviteleriyle de konuklarına ayrıcalıklar yaşatıyor.

NG SAPANCA’DA RÜYA GİBİ BİR SONBAHAR TATİLİ 
Sonbaharın en güzel renkleri ile büyülü bir ambiyans sunan NG SAPANCA, Ekim ve Kasım aylarında romantik ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşatıyor. Aliva Spa'da farklı spa kültürlerine ait masaj terapileri ile yenilenme imkanı sunan NG SAPANCA, restoranlarıyla konuklarını eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile şehirden uzaklaşmadan huzurlu bir tatil imkanı sunan NG SAPANCA’nın özel bakım ve masaj paketleriyle güneşten yıpranan ciltleri yenilemek de mümkün.