NEW FOCUS YENİ TEMSİLCİLİK ALDI

TUYED kurucu üyesi Suat Töre'nin yönetimindeki SM Publication bünyesinde yer alan New Focus dergisi, World Sport Tourism Destinations Expo Türkiye Temsilciliğini yapacak

TURİZMİN SESİ
World Sport Tourism Destinations Expo, bu yıl 27-29 Eylul tarihlerinde Bangkok'ta gerçekleşsiyor. Dünya spor turizminin 600 milyar dolarlik bir iş hacmine ulaşması, fuarı önemli hale getirip önem kazanmasına yol açıyor.

Fuarın spor turizmine odaklı olduğunu belirten SM Publication Genel Müdürü Suat Töre, World Sport Tourism Destinations Expo hakkında şu bilgileri veriyor: “Fuara havayolları, Alpine Resorts, Bidding Destinations, Business & Financial Services, konferans ve etkinlik organizasyon şirketleri, golfle ilintili hizmetler, Golf Resorlar, konaklama şirketleri, uluslararası spor federasyonları, ulusal turizm büroları, spor turizmi acentaları, spor medyası, spor PR şirketleri, bilet satış şirketleri, tur operatörleri ve seyahat medyasından seçkin firmaların olacağı geniş yelpazede bir katılım gerçekleşecek” diyor.

Töre, sözkonusu etkinlik hakkında geniş bilgi isteyenlerin suattore@smpublication.com adresine epostayla başvurabileceklerini anımsatarak sözlerini şöyle noktalıyor: “İngiliz WSDE fuarcılık şirketi tarafindan organize edilen bu fuarin New Focus Travel Magazine olarak hem medya partneriyiz, hem de S&M Publication Ltd. Olarak Turkiye ve Rusya temsilciligini ustlendik.”